Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zgrubienie pod skora w miejscu intymnym!!!

Polecane posty

Gość gość

Od jakiegoś czasu w miejscu intymnym obok pachwiny mam kulke pod skora z ktorej wyrasta włos, ciagle wycieka z tego miejsca dużo krwi i czasami ropa. Co to może byc ???

Gość gość
Wrzód

Gość gość
Zrobilo sie od zapalenia mieszka włosowego. Musialbys pokazac lekarzowi :) da leki i przejdzie

Gość gość
Tylko ze to jest pod skóra, na wierzchu widac tylko ciemniejsza plame a palcem czuc kulke, jak sie nacisnie to wychodzi wtedy ropa/krew

Gość gość
Wycisnij to, odkaź i po sprawie. Też tak kiedyś miałam, kawałek włosa było i nigdy by się pewnie samo nie zagoilo, wzięłam lusterko i zrobiłam z tym porządek, sporo ropy wycisnelam aż do krwi, przemylam wodą utleniona i dodatkowo na noc założyłam podpaske namoczoną wodą utlenioną. Po dwóch dniach nie było śladu po tej niezbyt przyjemnej przygodzie.

Gość gość
Caly czas to wyciskam ale to powraca

Gość gość
Pomocy

Gość gość
Może torbiel włosowa. Moze do chirurga powinienes isc

Gość Edziaaaaaaaa
To na 100% cysta gruczołu Bartholiniego, a ty ją rozwaliłaś jak pryszcza, to wycieka krew. Spoko, to niegrozne, tez tak mialam kilka razy. Wycisnij ją do konca jak pryszcza i czekaj az sie zagoi. To jest od nadmiaru seksu/ masturbacji. Kanaliki ze sluzem się zatykają, bo musza za duzo sluzu produkowac, tak sie czasem dzieje.

Gość Edziaaaaaaaa
A piszesz, że powraca, to wtedy jest zle. Tzn. to niegrozne, tylko przeszkadza. W takich przypadkach mozna poddac się operacji, jak ci to bardzo przeszkadza. Wtedy moga ci wyciac ten gruczol, ale bedziesz miala problemy z wydzielaniem sluzu i trzeba bedzie uzywac wazelinki. :)