Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mieć więcej niż 3 dzieci to patologia

Polecane posty

Gość gość

Nie mówię o sytuacjach typu że urodziły sie 4-raczki lub dwa razy bliźniaki bo na to sie nie ma wpływu. Jak tu spojrzeć dziecku w oczy jak sie nastukało >3 dzieci :o obrzydliwe przecież dziecko w końcu zrozumie że jego matka to przebrzydła krowa rozpłodowa co kopulowała jak króliki :o

Gość gość
juz 3 dzieci w tych czasach to patologia.

Gość gość
My chcielismy 3 i jestem w 3 ciazy ale mam to szczescie, ze na 3 cesarke wyjezdzam za granice bo to by sie wysterylizowac. Dla mnie 3 to full ale wiesz dla kogos moze nie koniecznie.

Gość gość
18:37 Też prawda ale ta 3 to jeszcze jako tako wygląda ale stado bachorów? Widzisz i nie grzmisz :o

Gość gość
jesli patologia to rozumiem ze ublizacie ale jesli dzieci sa zadbane itd. uspokojcie sie nie wszyscy musza miec wille i jezdzic mercedesami. skad wy jestescie ? gdyby wszyscy byli bogaci nastalaby katastrofa

Gość gość
Nie chodzi o stan majątkowy bo to mogą być nawet miliarderzy ale o fakt że matka ze starym ru/chają się jak króliki

Gość gość
co ty pleciesz hipokryzja totalna przynajmniej biora odpowiedzialnosc za wspolzycie nie to co ci ktorzy sie zabezpieczaja ze niby oni seksu nie uprawiaja haha

Gość gość
Ale co robię do tego ile kto ma dzieci. Jeśli są zadbane i nie klepią biedy to niech mają i dziesięcioro.

Gość gość
My zdecydowaliśmy się na piąte dziecko i jestem obecnie w drugim miesiącu ciąży, trochę się boję kolejnej cesarki ale mam nadzieję że wszystko będzie OK. Patologia to wtedy gdy bezmyślnie się rozmnażają nie mając warunków.

Gość gość
Weźcie jedna z drugą słownik wyrazów obcych, poszukajcie pod literka P słowa patologia. Poczytajcie że zrozumieniem (wiem, trudne, a dla niektórych nieosiągalna sztuka) znaczenie tego słowa.

Gość gość
co wy gadacie trojka czworka nawet piatka co wam do tego duze rodziny sa super ale tego nie zrozumieją rodzice jedynakow

Gość gość
gosc 18.52 - popieram <3 w 100%

Gość gość
Bzdura, jak ktos ma warunki i czas to niech ma nawet i 10 dzieci, swoja droga rozumiem, ze rodzice autora uprawiali sex tylko raz w zyciu podczas poczecia?

Gość gość
Słownictwo autorki, rodem z rynsztoku. Straszne... Patologiczne wręcz...

Gość gość
dla mnie nawet 3 to patologia,chyba ze jest sie mega zamożnym,2 dla normalnych ludzi absolutny max,choc i przy 2 nieraz juz są podziały-lepsze i gorsze dziecko,jedno bardziej kochane itd

Gość gość
gosciu 18:57 wspolczuje Ci musisz miec bardzo zle doswiadczenia, nikt Cie nie otoczyl miloscia i odczuwales/as podzialy. uwierz mi, nie wszyscy tak zyją :)

Gość gość
no właśnie, tu piszecie, ze każdy może mieć ile chce, no dobrze, jak sobie sami rodzice zapracują i przestaną narzekać, że im ciężko, nie ma sprawy. Ale ostatnio nowa sąsiadka mając 4 dzieci tak mi płakała, ze jej ciężko, jak to ona zapieprza przy dzieciach aż jej pot cieknie po d***e. Nie rozumiem tych kobiet co narzekają, po wuj one rodzą po tyle dzieci jak im ciężko. Co za barany, idiotki i głupole z tych kobiet. To są chore psychiczne baby, bo nikt o zdrowych zmysłach nie rodzi po tyle dzieci i narzeka. Zamknijcie te gęby jak żeście napieprzyli tyle dzieci bo nie daje się tego słuchać jak wam ciężko.

Gość gość
Patologiczne jest myslenie ze trzeba byc zamoznym by miec dzieci dzieci nie są problemem! są radością szczęściem błogosławieństwem!

Gość gość
nie napieprzyli tylko powołali do życia trochę szacunku do życia ludzkiego a Ty mając jedno nigdy nie narzekasz nie chcesz się wygadać wyżalic?

Gość gość
Moim zdaniem kolejne tzn. trzecie dziecko to przeważnie "wynik" 500 PLUS :)

Gość gość
do gość dziś - kolejna p***a, nie ma to jak napieprzyć bachorów nie mając na ich utrzymanie, ja pieprzę,, dzieci to błogosławieństwo, to sobie sama zapieprzaj na to błogosławieństwo nie szukasz idiotów do pracowania na 500+, oby szlag trafił pisowców za te 500+,

Gość gość
Jestem patologia :-/ musze oddac jednego blizniaka :-/

Gość gość
20:05 Jesteś patologią bo nie potrafisz czytać że zrozumieniem.

Gość gość
O matko jeszcze przyglupia patologia :-/

Gość gość
napieprzyć bachorów co za słownictwo :s współczuję Ci tej nienawiści którą masz w sobie

Gość gość
Nie przejmujcie się tym trolem, to jedna lub dwie osoby robiąca sztuczna nagonkę na rodziny wielodzietne. Na bank ma 25 kotów i jednego w głowie.

Gość gość
moja babcia miala 4, moja mama 3, moja tesciowa 3, a jej matka 3, jej brat 3, a ty mi próbując wmówić, że to niemormalne, że mam 3 i mam się czuć jak przestępca? ludzie chcą mieć dzieci, chcą być szczęśliwymi rodzinami i twoje chore poglądy tego nie zmienią.

Gość gość
HEHE, autorko, kopulowala jak kroliki? Na 4 dzieci wystarczylo 4 razy w życiu . Widac twoje mozliwosci sa ponizej , ze to tak toba wstrzasa. No i krowa czy kroliki?A moze słoń? :) Jedyne, co pewne, to twoj ptasi móżdzek :)

Gość gość
dokladnie 1 albo wcale............ bo co bo 500 plus to plebcie sie dalej patologia