Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile pieniędzy na tydzien do Bułgarii

Polecane posty

Gość gość

Witam Lecę z chłopakiem do Bułgarii na 7 dni , mamy wykupiony hotel ze śniadaniami w związku z tym ile pieniędzy najlepiej zabrać żeby starczyło nam do końca pobytu i czy brać euro czy lepiej lewy? Czy może euro a tam wymienić na lewy. Proszę o pomoc jeżeli ktoś już był. Dodam ze jedziemy do słonecznego brzegu. Pozdrawiam

Gość gość
W słonecznym brzegu jestem co roku od 5 lat. W tym lecę na weekend sierpniowy. Pierwszy błąd- tam się nie jedzie z chłopakiem czy dziewczyna :) Jedzenie w sklepach trochę tańsze niż w Polsce lub podobne. W knajpach tak jak w knajpach warszawskich. Wszystko zależy od tego jak bardzo lubicie imprezowac. Zwiedzać nie ma co.

Gość gość
A nie lepiej ci nabrać z polski zupek chińskich i jakiegoś żarcia w sloikach?

Gość gość
Ja wydawałem ok 40 euro dziennie ale miałem all inclusive więc nie na jedzenie. Alkohol w przypadku bułgarskiego all inclusive to tylko z nazwy jest.

Gość gość
Dzięki za odpowiedz powiem szczerze ze nie mamy zamiaru imprezować chodzi nam tylko o jedzenie bo jak to wyglada cenowo z obiadem? W przeliczeniu na euro i lewy

Gość NurtujeMnieTo
Pierwszy błąd- tam się nie jedzie z chłopakiem czy dziewczyna usmiech.gif X Dlaczego nie? :)

Gość NurtujeMnieTo
Do 18.46

Gość gość
Właśnie tez się zastanawiam dlaczego się nie jedzie z chłopakiem albo z dziewczyna