Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zwiazek czy nie zwiazek? Ocencie

Polecane posty

Gość gość

Pol roku temu poznalam pewnego faceta gdy poszlam do nowej pracy ( on tam pracuje) Jakis czas pozniej czulam, ze chyba mu sie podobam, zerkal na mnie , usmiechal ale dlugo mu to zajelo by mnie zaprosic na randke gdyz jest bardzo niesmialy..ok w koncu z moja pomoca mnie zaprosil i tak zaczelismy sie od miesiaca spotykac . Po szostym spotkaniu stwierdzielismy, ze zostaniemy para..on jak mowil chce wszystko robic powoli..naprawde dobrze nam sie spedza czas razem tylko sek w tym , ze nigdy nawet sie nie calowalismy..tylko pocalunek w policzek na przywitanie i pozegnanie.. Czasem mnie tylko przytuli, idac ulica nigdy nie wzial mnie za reke.. Ostatnio u niego nocowalam i wiecie nie chodzi mi o robienie nie wiadomo czego bo ja tez z takich nie jestem ale on spal u siebie w pokoju ja w pokoju goscinnym.. Czasem sie zastanawiam czy tak ma wygladac zwiazek..on wszystkim mowi, ze jestem jego dziewczyna, chce mnie przywitac swoim rodzicom.. Z kolei mnie do niego bardzo ciagnie, chcialabym go tak naprawde przytulic, pocalowac.. Isc ulica trzymajac sie za rece..myslicie, ze on jeszcze sie rozkreci i trafil mi sie facet skarb czy ja mam wziac sprawy w swoje rece? ;) W ogole co myslicie o tej sytuacji?

Gość gość
W Polsce jest zakaz pracy dzieci.

Gość gość
Porażka

Gość gość
Nie jestesmy dziecmi..

Gość gość
wg mnie dobrze robi a co chcesz od razu przejsc do seksu? lepiej sie dobrze poznac a potem angazowac emocjonalnie wg mnie dobry pomysl aby spac oddzielnie - nie ma sytuacji prowokujacych do seksu g jak bardoz chcesz to wez sprawy w swoje usta, temu nikt sie nie oprze wg mnie tak powaznei to naprawde porzadny madry gosc material na cos wiecej ale tego o tobie nie mozna poweidziec masz fiu bzdziu w glowie nie pasujecie do siebie

Gość gość
Nie. Wlasnie mi sie do takich spraw nie spieszy. To jest pierwszy facet, ktorego poznalam , ktoremu do takich spraw sie nie spieszy ;)

Gość gość
tzn jak nie jestes dziewica to po co czekac z seksem

Gość gość
Tacy mężczyźni istnieją? Brawo dla niego!

Gość gość
Jak widac istnieja ;)

" ktorego poznalam , ktoremu do takich spraw sie nie spieszy" bo pewnie jest zakompleksionym prawiczkiem. 6 randek i przedstawiać dziewczynę rodzicom? serio? A może to jakiś natchniony wierzący?

Gość gość
gość wczoraj Tacy mężczyźni istnieją? Brawo dla niego! x Istnieją ale są regularnie wyśmiewani przez kobiety! Dlatego chłopak w temacie jest taki nieśmiały.

Gość gość
09:01 a ja bym nie wysmiala -szkoda,że ja nie miałam okazji poznać kogoś takiego :-( teraz już za późno. Kiedyś nawet modlilam się o takiego...

Gość gość
Na 100% jest prawiczkiem i nie wie co robić to własnie znaczy tekst: "chce robić wszystko powoli". Jeżeli nie jest to dla Ciebie jakąś ujmą i masz więcej doświadczenia od niego to porozmawiaj z nim o tym to powinno poskutkować bo on się nie domyśli. Wywal kawę na ławę że to dla Cibie za mało ;-) Powodzenia

Gość gość
Mial przede mna dziewczyne. Jezeli chodzi o religie to jest niewierzacy. Na poczatku powiedzial, ze nie chce mnie skrzywdzic. Dzisiaj sie widzimy wiec z nim o tym porozmawiam ;)

Gość gość
Tak zrób. Co z tego że miał dziewczynę? Może ona byłą własnie taka że nie chciała się z nim całować, przytulać a co dopiero kochać.

Gość gość
Miał dziewczynę? A są na to dowody? A może miał w szóstej klasie podstawówki? Facet porażka.

Gość gość
Dlaczego facet porazka? Ja tak nie uwazam. Uwazam, ze ma super charakter i jest inteligentny. Nawet gdyby byl prawiczkiem to mialabym go skreslic z takiego powodu? Roznie w zyciu bywa. Porozmawiam z nim o tym i sie wtedy okaze.

Gość gość
No ale ten pomysł przedstawiania rodzicom to jakaś siara. Pamiętam mojego nieśmiałego chłopaka - obecnego męża i mię nieśmiałą liliję. Po kilku randkach się ośmieliliśmy:)) ale z seksem zeszło nam kolejne 2 lata, bo byliśmy młodziutcy. Ale pieszczoty były, aż iskry szły;)

Gość gość
Jak tak "...facetom tylko jedno w głowie...". Jak trafi się jakiś nie napalony to od razu "..coś z nim nie tak chyba?Dlaczego mnie nie rozbiera?" Wam zawsze zle. I z dwóch tych sytuacji wolicie jednak tę pierwszą kiedy facet na wasz widok ma ogień w spodniach, taka wasza natura. Po prostu powiedz mu że chcesz więcej kontaktu fizycznego abyście powoli ale jednak cały czas dążyli do skonsumowania znajomości.

Gość gość
Od pocałunków i trzymania za rączki do seksu droga może być daleka i o to chodzi autorce. Jak można mędzić o przedstawieniu rodzicom, skoro nawet się do siebie jeszcze nie przytulili? Intuicja autorki nie zawodzi - coś jest nie halo.

Gość gość
czyli chcesz aby cie szybko przelecial

Gość gość
Normalnie ty pierwsza go ośmiel, jeśli chodzi o bliskość i seks i po kłopocie. Widać, że chłopak jest niepewny swego.

Gość gość
Tu autorka. Mi w ogole nie chodzi o seks. Nigdy sie z tym nie spieszylam. Chodzi mi po prostu o zwykle przytulenie sie do siebie czy idac ulica potrzymanie sie za rece.. Rozmawialam z nim i powiedzial mi, ze dawno temu mial dziewczyne, ktora zlamala mu serce a do tego jest bardzo niesmialy. Jeszcze bardziej niesmialy niz ja ;)

Gość gość
No to weź go za rękę, przytul. Czy to takie trudne?

Gość gość
Zapytaj szczerze czy mozesz Go przytulić..czy nie ma nic przeciwko temu