Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Eliza 100

Nie mam siły żyć

Polecane posty

Gość Eliza 100

Cześć dziewczyny mam 29 lat 2 dzieci jestem w związku z ojcem dzieci od 9 lat , czuje sie samotna i niekochana zrezygnowałam z kariery modelki zajęłam się domem i dziećmi ob jest starszy o 22 lata prowadzi firmę i mam wrazenie ze chce żebym zwarjowala dzisiaj zadzwoniła do mnie kobieta i powiedziała ze pan prezes obiecał jej spa bo bardzo mu się podoba , kiedy zrobiłam mu awanturę powiedział ze jestem kretynka zadzwoniłam do niej tez powiedziała mi ze nic takiego nie mówiła czy oni się zmówili czy ja oszalałam od dawna nie czuje się kochana on mówi ze może mieć pełno kobiet na zawołanie teraz nie odzywa się do mnie każe mi s*******ac bo patrzeć na mnie nie może i robię mu wstyd

Gość gość
Było nie lecieć na kasę starego dziada, pustaku :)

Gość gość
gość dziś . brawoooo trafione w dziesiątke .

Gość gość
Czas uwolnić sie z tego związku , będzie coraz gorzej , myśl jak to zrobić , bo nie wytrzymasz.

Gość gość
Teraz będzie kombinowanie jak tu na do widzenia pół królestwa zabrać. Jako odszkodowanie za 9 lat seksu ze starym dziadem :)

Gość gość
i bardzo dobrze,masz to na co zasłużyłaś

Gość gość
Stary dziad, tylko że sporo młodych dziewczyn właśnie lubi takich starych dziadów. A jak jeszcze mają kasę, to hohoho, od razu chcą albo sponsorowania albo wyjść za takiego za mąż. A te komentarze, to zwykła zazdrość starych panien z kotem, albo przegrywów.

Gość gość
"kariera modelki"... Wsadził ci w majtki 2 stówki I z miejsca zapałałaś do niego gorącym uczuciem? :D