Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dał mi wolną rękę a ja się wstydzę

Polecane posty

Gość gość
20.56 - jest po prostu jakiś procent desperatów, którzy nie mają szans na fajną laskę, więc muszą wziąć grubaskę. Ale i tak po cichu marzą o ładnej, zgrabnej dziewczynie.

Gość gość
Tu autorka. Chcę powiedzieć, że ja nie wysyłałam mu prywatnie zdjęć tylko rozmawiamy na fb, a tam mam zdjęcia powiedzmy sprzed roku!! Ja mu nigdzie nie napisałam, że jestem szczupła, więc nie czuję się winna, że go okłamałam, a teraz wyjdę na nieszczerą, po prostu ja mu nic nie pisałam na temat mojej wagi. Muszę przyznać, że pomysł z wysłaniem zdjęcia przy jakiejś okazji jest dobre, bo uszczknę temat tuszy w inny, niedosadny sposób. Pisał mi kiedyś, że dla niego nie jest ważny wygląd, ale to już dawno w to nie wierzyłam, bo dla każdego jest ważny, nie ma się co oszukiwać. Motywację do schudnięcia to ja już miałam długo przed tym jak go poznałam, także on nie jest jakimś motorem do tego aby zacząć zmianę. Chcę zmiany, ale tak jak piszę, nie zrobię tego w ciągu kilku dni. Nie chcę rezygnować ze spotkań, randek tylko dlatego, że mam więcej kg niż inne dziewczyny. Widząc na mieście niektóre pary, kobiety są mojej postury a nawet i gorszej i mają fajnych facetów.

Gość gość
uważam, że w Polsce, ale i pewnie nie tylko Polsce istnieje problem stygmatyzacji osób otyłych, potocznie nazywanych grubymi. są pary gdzie facet jest chudy jak szkapa, a babka przy kości i na odwrót. jeżeli jesteś fajną kobietą, uśmiechniętą, pozytywną, z humorem i żartem albo ładną z buzi to Ty schudniesz i będziesz super.

Gość gość
Bez przesady, jaka stygmatyzacja. Byleby grubaski nie wyobrażały sobie, że byłbym nimi zainteresowany, bo są dla mnie aseksualne.

Gość gość
nie wierzę, że przez tyle dni i tematów nie było okazji do tego aby nadmienić mu, że masz dużo więcej ciała niż np Panie z magazynów.

Gość gość
Skoro dał Ci wolną rękę, to Ty teraz mu też daj. Wyłożył karty na stół to Ty je odeprzyj i powiedz albo wprost albo ukradkiem (jak wolisz), żeby wiedział, że jesteś fajną kobietą ale z nadmiarem kg.

Gość gość
Jak ma nadmiar kilogramów to nie jest już fajną kobietą. W sensie - do związku dla faceta. Może być najwyżej kumpelą.

Gość gość
idz na spotkanie na spontanie. bo wysyłając zdjęcie albo uprzedzenie facet Cię nie widzi na zywo nie zna Twojego temperamentu uśmiechu nie widzi gestów ani zachowania wiec waga może go odepchnac, ale jeżeli zobaczy ze fakt jesteś większa ale zabawna miła czuła i charyzmatyczna to może wam sie uda.

Gość gość
Nic się nie uda, jak jest grubaską. Po co dziewczynę czarować. Popełniła błąd, powinna się przyznać do nadwagi przed spotkaniem, żeby chłopak mógł zrezygnować.