Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Macie dywany w swoich domach?

Polecane posty

Gość gość

Nienawidze odkurzać. Za pare miesiecy mamy zamiar z partnerem wynajac mieszkanie. Czy moge poprosić właściciela żeby zabrał dywan z mieszkania czy szukać mieszkania bez dywanu?

Gość gość
Możesz poprosić żeby zabrał, nie powinien mieć z tym problemu, no chyba że macie dzieci a podłogi z rodzaju tych które się mogą poniszczyć.

Gość gość
Nie mam, corka ma uczulenie na rostocza, za to biega bez kapci, z dywanem bezpieczniej

Gość gość
Ja mam mały dywanik na środku pokoju taki 120x170cm i szczerze mówiąc przy raczkującym dziecku to jest super. W całym domu mam panele, w łazience i kuchni płytki, więc jak się z córką bawię na ziemi to właśnie na tym dywaniku, bo od paneli strasznie zimno. Poza tym, mam psa i on strasznie rysuje panele pazurami, tak samo dzieci zabawkami. Wolałabym mieć dywan chociaz w salonie. Dzięki temu jest też przytulniej. Odkurzam codziennie że względu na psa, mam końcówkę do dywanów i nie ma większego problemu.

Gość gość
Dodam jeszcze, że na panelach 10x bardziej widać kurz i wszystko co się znosi więc tak czy siak trzeba odkurzać plus myć podłogi

Gość gość
sama mozesz zwinac dywany , zbezpieczyc i tyle , o matko w czym problem

Gość gość
Do zabawy można rozłożyć koc, albo są takie maty piankowe. Ja mam dywan mały w salonie, bo mi się tak podoba, jest przytulniej.

Gość gość
Jak na razie nie mogę narzekać na dywan który nam dosłali ze sklepu na https://7kd.pl/. Porządna jakość runa, mocna podszewka, wszystko w jak najlepszym porządku. Krótki czas oczekiwania na zamówienie, cały czas była informacja na mailu nt. Realizacji zamowienia .