Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaki hotel nad morzem?

Polecane posty

Gość gość

Wybieramy sie z mężem i 3 miesięczna córeczką nad morze w okolice Niechorza czy możecie polecić mi jakiś dobry nocleg? ;)

Gość gość
Sandra Spa

Gość wieszczka81
Ja mogę polecić coś świetnego w Darłowie:) Apartamenty Baltic Korona (www.baltickorona.pl)- rewelacyjne miejsce na wypoczynek z rodziną nad morzem. Wygodne, komfortowo wyposażone i umeblowane, blisko dużej piaszczystej plaży. Szczerze polecam - warto :) Byłam tam już kilka razy i zawsze byłam bardzo zadowolona.

Gość dankaloll
Pod koniec tego roku ma się otworzyć nowy hotel w Szczecinie i na pewno wybierzemy się tam na weekend jak tylko ruszą rezerwacje :) Mam tu na myśli Grand Park Hotel może ktoś o tym słyszał ? 4 gwiazdkowy, komfortowe pokoje - SPA też ma być :)

Gość gość

Można miło spędzić czas w hotelu Gryf, na stronie gryfmiedzywodzie.pl masz ich wizytówkę cennik i zdjęcia pokoi, czy basenu. Mimo że sam ośrodek jest położony przy głównej ulicy w Międzywodziu to nie wspominam pobytu tutaj z jakimiś hałasami, sam pokój też dobrze wyciszony nie było słychać sąsiadów zza ściany.

Gość gość

Z całą pewnością jeżeli chodzi o fajny i miły pobyt nad morzem to polecam gryfmiedzywodzie.pl. Byłem tutaj zarówno na wakacje jak i na długi weekend. Bardzo dobre warunki, w ośrodku basen i strefa spa. Można sobie naprawdę świetnie odpocząć. Bardzo polecam!