Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wiecie, że za narkotyki można mieć wszystko? Cpun zrobi wszystko by dostać

Polecane posty

Gość gość

Nic nie powstrzyma cpuna, zrobi wszystko żeby tylko zdobyć. A co gdy to wykorzysta terrorysta? Dlatego z kurierami narkotyków trzeba ostro bo będzie nas drogo kosztować brak reakcji. Kurierow jest dużo i oni napędzają całą strukturę ponieważ są z patologii najczęściej a jest ich dużo. Wiedza wszystko o was i otoczeniu znają każdy kąt oraz kolesi z pudła z innego województwa itp. W tym przypadku jest poważne zagrożenie, tymbardziej, że kmunikacja dzisiejsza umożliwia zorganizowanie w jednym czasie zebrań.

Gość gość
Wyzwanie obywateli, żeby stawić czoła patologii jest ogromne ale kto się poddaje przegrywa.

Gość gość
Zbliża się wojna dużymi krokami bo świat bogaczy wozi się na biedakach pokazując swoje atuty a prawda jest taka, że plecy i układy, korupcja i patologia przy korycie jest przyczyną zła

Gość gośćjajajajajaj
Boże sami debile tu są czy jest ktoś normalny no jasne że jest to ja.

Gość gość
Ta kurde, wszędzie korupcja, wszędzie te narkotyki! Uważaj, bo ci te skorumpowane ćpuny mogą z lodówki wyskoczyć! Może łaskawie podasz przykłady tej korupcji i narkotyków, ponieważ "narkotykiem" jest każda, każda substancja o działaniu psychoaktywnym, np najzwyklejsze leki przeciwbólowe typu apap.

Gość marysCOdupoDalo
A ja sram na okrągło sram w domu sram w pracy sram na kiblu sram jak się kocham sram na mordzie kota sram wszędzie sram sram sram a ty pierdzielisz o tebletkach na przeczyszczenie człowieku ja mieszkam w kanałach Bangladeszu i jestem szczuromyszem. Za dorzo dziś działke wzięłam.

Gość t334t
Z pasją i pełnym zaangażowaniem i doświadczeniem budujemy domy na miarę oczekiwań najbardziej wymagających zleceniodawców na terenie Warszawy. http://roslandomdesign.pl/