Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie rozumiem pewnych kwestii na kafeteri. Temat do dyskutowania.

Polecane posty

Gość gość

Dlaczego na kafeterii jest tyle zboczeńców i ameb ? To jest portal dla idiotów ? Zakładam jaka temat, przeglądam tematy i są tu tak głupie teksty- głównie sex, że ręce opadają. Ludzie są niemili, robią laske gdy się ich o coś pyta- jakby nie mogli ominąć tematu skoro ich on denerwuje. Chcę poradzić dziewczynie - wiadomość uznana jako spam "Wydupcze Cię, moja szparka... " wszystko ok. O co tu chodzi ? Co luzie mają w głowie !!

Gość gość
od pewnego czasu do kafe dorwały się zboki to wina modki bo śpi a nie pilnuje po zatym moderacja zabrała nicki można pisać tylko na gość bo jak w pomarańcza coś wpiszesz potem ci nick kasuje

Gość gość
wiesz jak to jest: gwiazda w necie,p***a w świecie zrozumiec sie tego nie da

Gość gość
nie da się nic z tym zrobić?

Gość gość
Bo tutaj przewaznie ludzie maja nasrane, anonimowo jezdza po innych, musisz sie przyzwyczaic , fajni tez sa

Gość gość
Niestety nic nie da sie z tym zrobic , tu bylo gowno jest i bedzie

Gość gość
Niestety chyba tak, może gdyby to była strona, gdzie należy się zalogować i tylko w taki sposób komentować wyglądało by to inaczej. Fajnie m, że jest ktoś kto myśli jak ja :-D

Gość gość
mnie jest wszystko jedno, szczerze mówiąc. Głupi temat, nie wchodzę, bo po co? Szkoda wzroku. Wiem, że niektórzy korzystają z neta też w takim celu, żeby pisać głupoty, bo im się nudzi. Nie mają lepszych rozrywek. Znam takie osoby, 2 mi się pochwaliły, nawet pokazały. Kolega został "zraniony", więc jego celem stało się dokuczanie kobietom na wszelkie możliwe sposoby. Najchętniej w necie kozaczy, tak normalnie to pewnie się boi, że mu jakaś nadpobudliwa przyłoży? Koleżance nudzi się z dzieckiem w domu i też znalazła sobie hobby. Komentuje różne tematy, nie tylko na kafe. Przeważnie wrednie. Lepiej by posprzątała, albo pobawiła się z dzieckiem, a ta zawsze z laptopem, tabletem, smartfonem. Na razie nikt więcej się nie przyznaje. Są też takie przypadki, że ktoś tylko czasem, jak ma zły humor, wkręca i prowokuje, zaraz mu lepiej ☺ Takie życie ☺

Gość gość
Ja nie rozumiem takich jak ty. W necie jest ponad 200 różnych forów i portali. Skoro nic ci tu nie odpowiada, to po co w tym govvnie siedzisz? Nikt na siłe tu nie trzyma. Proste nie?

Gość gość
Z kafeterii robi się kolejne siedlisko idiotów, poziomem dorównujących tym śmieciom z karachana. Jeszcze tylko brakuje, żeby tu robili to samo co oni na /b

Gość gość
Wszedzie na forach jest chamstwo