Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziecko spadło z lozka a maz nie chce zawieźć go do lekarza

Polecane posty

Gość gość

Córka 10 msc, spadła z lozka na plecy, mąż stwierdził że do lekarza jej nie zawiezie bo wstyd. Tak, ma czego się wstydzić bo te oto inteligentny ojciec posadził ja na łóżku i poszedł do kibla... o zgrozo!!! Ja jestem w pracy, nie mam jak się zwolnić... mówi ze mała zachowuje się normalnie. Ale to nie pierwszy raz kiedy pod jego opieka corce coś się stało. Zabije tego idiotę kiedyś, przysięgam.

Gość gość
Może nic się nie stało.

Gość gość
Jeśli dziecku nic nie jest, to czemu miałby ją zawozić do lekarza?

Gość gość
skoro jej nic nie jest... powiedz mezowi, zeby ja obserwowal i gdyby cos bylo nie tak-zawiozl do lekarza... mowiac wstyd pewnie mial na mysli, ze nie chce wyjsc na panikarza... uspokoj sie, wszystko bedzie dobrze....

Gość gość
a moja nie spelna rocznma corka wypadla z łozeczka.przebudzila sie i nie wiem jakim cudem wspiela sie po szczebelkach i spadla z ok 1m na ziemie. ja bym w tym czasie w ubikacji. nic jej sie nie stało.

Gość gość
Dzieci maja twarda d**e. Tyle razyco ja spadlam gdzies z drzewa, czy z innych konstrukcji, to cud ze jeszcze zyje..Jedynie kilka szwow przypomina. Jezeli mala nie marudzi , nie placze, to nie nalezy jej klasc spac i ocserwowac jakies 2 h.Najpewniej ni jej nie ma. Jednak takich nieprzewixujacych ludzi powinno sie kastrowac!

Gość gość
obserwuj 48 h jesli nic sie niez mienilo w zachowaniu dziecka t nic mu nie jest