Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mój facet mnie poniża?

Polecane posty

Gość gość

Mój facet mówi do swoich znajomych że mam zaburzenia emocjonalne i wyśmiewa sie ze mnie ze malo zarabiam ze nie mam prawa jazdy ze mam problem z alkoholem do tego ostatnio znalazlam w jego historii przegladania rokse! Twierdzi ze to koledzy ogladali czy powinnam to zakonczyc?

Gość gość
ty też wysmiewaj się z niego w towarzystwie swoich koleżanek, tak żeby to słyszał. że ma małego, że jest do kitu w łóżku, że każesz mu całować sobie stopy za to, że z tobą jest itp...

Gość gość
Eeee gdzie tam jest milutki :D

Gość gość
gość dziś ty też wysmiewaj się z niego w towarzystwie swoich koleżanek, tak żeby to słyszał. że ma małego, że jest do kitu w łóżku, że każesz mu całować sobie stopy za to, że z tobą jest itp... x Po co ma sobie psuć karmę? Wiej od Typa no chyba że jesteś typem Kobiety która lubi być poniżana. Osobiście Kobieta z którą jestem świadczy o mnie samym wiec ja o mojej mówię w samych superlatywach przy wszystkich znajomych. Zresztą nie bezpodstawnie :D

Gość gość
Skromnaja nie mam prawa jazdy to prawda zaburzenia emocjonalne tez nie mam twierdzi tak bo jestem nerwowa bo klamie na kazdym kroku a kazda kobieta wymaga prawdy i szczerosci problwm z alkoholem? Tez nie poniewaz nie chodze zalana tylko lubie sobie wypic piwko a jak pije to zazwyczaj z nim a nie po katach z obcymi ludzmi

Gość gość
Tak i osmiesza

Gość gość
PROWO :D