Gość gość Napisano Lipiec 12, 2017 Nie mogę spotykać się z rodziną od strony mojego męża bez uczucia obrzydzenia gdy na nich patrze. Dwa lata temu gdy mieliśmy z mężem kryzys i byliśmy z mężem blisko rozwodu jego rodzina wynajęła detektywa żeby dowiedzieć się co wygaduję na niego z moimi znajomymi. Później powiedzieli mi że bardzo bardzo bardzo im przykro że mój mąż ma taką żonę, że jestem bardzo złą osobą i że żałują że mnie poznali. Jak dla mnie ich zachowanie jest głęboko niemoralne i mój mąż zmusza mnie teraz do spotkań z jego rodziną. To co gadałam na niego z moimi znajomymi było wyłącznie moją sprawą a gdy dowiedziałam się że detektyw podstępem wyciągnął od moich dwóch znajomych jak obgadywałam mojego męża. Dodam że było to emocjonalne oczernianie drugiej strony, a nie zlecenie zabójstwa, więc nie wiem po co im był detektyw. Czuje się teraz oszukana, bo nie spodziewałam się tego z ich strony. Oni natomiast uważają że pomogli mi pouczając mnie (jestem dorosłą osobą) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach