Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Hosting pod tworzenie stron

Polecane posty

Gość Irek90
Bardzo polecam działanie na Firehost - to niezawodny serwer, który nie sprawia problemów. Z mojego doświadczenia - kawał solidnej, niezawodnej usługi. A ogólnie radzę wszystkim takie dobieranie hostingu, żebyście mieli na lata święty spokój.

Gość gość
Mam u nich kilka kont i wszystkie działają zdecydowanie niezawodnie. Pakiety dopasowujemy pod serwisy, rozsądnie, logicznie. Nie stawiamy na przypadkowe usługi i dzięki temu wszystko jest w porządku. Odpuśćcie przypadkowe serwery to będzie ok.

Gość perik
Ja również na Firehost. Nie mam powodów do zmian. Fajnie, że macie dobrze w Hekko, ale to nie ma znaczenia. Jestem zadowolony z jakości działania usługi, więc po co w niej cokolwiek zmieniać?

Gość gośggedggćfe
Szybko i sprawnie realizujemy projekty stron www, sklepów internetowych, projektujemy grafikę, skutecznie pozycjonujemy, Lublin. https://www.artkod.pl/g

Gość gość
Hekko znam, ale jestem tam od kilku miesięcy i działa to ok. Hosting w Polsce nie kosztuje jakoś specjalnie dużo - do ogarnięcia za małą kasę, nawet pod potężne serwisy, tak więc zdecydowanie polecam ten kierunek. Testujcie - to nic nie kosztuje.

Gość vdvdf4
Tworzymy strony www, sklepy internetowe, kompleksowo zajmujemy się projektowaniem grafiki, skutecznie pozycjonujemy w Lublinie. https://www.artkod.pl/

Gość gość
Hekko również polecam bo to niezawodna usługa z dobrymi parametrami. Działa jak powinna, nie sprawia problemów. Hosting taki musi być. A cena? Jest mniej istotna, przy czym - te tanie serwery działają po prostu zdecydowanie lepiej.

Gość gość
Firma reachUP to nie tylko agencja interaktywna, ale także hosting stron, który jest dostępny po kontakcie z nimi. Atrakcyjna oferta przebija wszystko! Polecam serdecznie usługi pana Szymona! www.reachup.pl

Gość gość
Hosting w Hekko polecam. Nie chodzi nawet o samą niską cenę, co bardziej o niezawodność i jakość działania. A u nich naprawdę trzymam po kilka stronek jednocześnie, bez żadnych komplikacji. Z mojej perspektywy - kawał solidnej, niezawodnie działającej usług.

Gość MariuszD
ja polecam cal.pl - mam od 4 lat, nezmienne ceny od lat :>

Gość gość
Warto sprawdzić pakiety hostingowe na https://www.netbomb.pl - każdy coś dla siebie wybierze. Dodatkowo mają też dobre ceny na przedłużenie domen.

Gość gość
Hekko, najmniejszy pakiet. Kilka stronek ze średnim ruchem - na spokojnie. Na dużych pakietach to już na spokojnie odpalisz mocne portale i powinny genialnie śmigać.

Gość Inna67
Jeśli zamierasz wziąć się za to od bardziej profesjonalnie, to nie ucinaj budżetu na serwerze, bo wolno ładująca albo niedziałająca strona źle świadczy o autorze ;) Swoje blogi firmowe przeniosłam na http://www.smarthost.pl. Nie jest to może wielki i masowy hostingodawca, ale mają jeden plus - odzywają się poprzez autentycznego admina, a nie poprzez swoje Biuro Obsługi Klienta po paru dniach.

Gość szemka34
Ja również polecam Firehost i to z wielu względów. Przede wszystkim - to kwestia waszych oczekiwań. U nich ten hosting działa naprawdę w porządku, nie sprawia żadnych problemów. A jego parametry musicie sami sobie dopasować.

Gość gość
Małe konto Hekko bez problemów poradzi sobie z małą stronką firmową? Proszę o info o waszych doświadczeniach. Ewentualnie - podzielcie się adresami swoich stron, to chętnie sprawdzę, jak to działa.

Gość gość
Hekko polecam - niezawodnie działa, nie sprawia żadnych problemów, solidna usługa, ale to oczywiście kwestia taka, jakie macie oczekiwania. Jestem na tym hostingu od dawna - nie ma problemów. Nie widzę powodów do tego, żeby szukać po drogich serwerach. Bo po co?

Gość gość
Polecę hosting w netbomb.pl bo sam stronę tam mam i zadowolony jestem ze współpracy.

Gość regr
Skuteczna reklama Lublin to najlepszy sposób na poprawienie pozycji firmy oraz zdobycie większej ilości odbiorów. Z jej pomocą można zwiększyć swoje zyski i osiągnąć sukces. https://reklama-lublin.pl/

Gość gość
Potwierdzam działanie Hekko. Dzisiaj zarezerwowałem kolejne konto z rabatem 90 proc. Domena w cenie. 12 zł za cały rok. I tak to można działać ;-)

Gość gość
Polecam Hekko jako niezawodny serwer, na którym jesteśmy od lat. Każdy może sobie zrobić okres testowy samodzielnie i tak ocenić jakość działania. Jaki problem? A ogólnie - hosting to usługa naprawdę tania. Dlatego tym bardziej w jej przypadku warto postawić na jakość.

Gość gość
Które konto Hekko proponujecie pod założenie portalu tematycznego? Nie wiem jaki będzie *******le zależy mi, żeby ludzie nie mieli żadnych problemów z działaniem usługi. Pomysły?

Gość gość
A ktoś z was ma może na hekko, na koncie dzielonym sklep postawiony? Jak to wam działa? Zamierzam założyć niewielki sklep. Wiadomo - początkowo ruch będzie zerowy. Co proponujecie? Jak to najłatwiej ogarnąć?

Gość Czerisz3
Hosting w Firehost. Jaki pakiet? To dobieracie sami. Wrzucacie wszystko na konto i widzicie, jakie macie obciążenie. Z dopasowaniem tego typu rozwiązań nie ma naprawdę żadnych problemów.

Gość gość
Pakiet to pomogą wybrać w hostingu. Każdemu może pasować inny, normalka, ale przecież widzicie dokładnie, jakie generujecie obciążenie. Całość da się sensownie dopasować. Problem? Nie widzę go.

Gość Marbelas
Te konta dzielone w Hekko podobno są całkiem niezłe. Wydaje mi się, że spokojnie możesz spróbować. Ich usługi nie są drogie, a do tego często mają na blogu kody rabatowe!

Jeśli ktoś tworzy strony www, to zachęcamy do zapoznania się z naszą ofertą resellerską: www.futurehost.pl/hosting-reseller Możecie zadbać o hosting dla siebie i swoich klientów. Wygodny i intuicyjny panel do zarządzania, direct admin, white label, atrakcyjna cena, zadowoleni resellerzy i jeden z najlepszych suportów technicznych! A do tego teraz kod rabatowy: FH50, czyli 50% rabatu na dowolny pakiet resellerski i domena .PL za 0 zł. W razie pytań lub potrzebnej pomocy: www.futurehost.pl/kontakt. Nasz BOK jest do Twojej dyspozycji. Z pozdrowieniami, Zespół Futurehost

Gość Hostingowo
Polecam http://hostingowo.pl Niezawodne serwery w atrakcyjnych pakietach dopasowanych do potrzeb klientów.

Gość gość
Ja długo szukałem odpowiedniego hostingu, firmy która będzie miała na prawdę solidne serwery. Ja jestem teraz zadowolony z https://az.pl/ - sprawdź sobie ofertę, ale moim zdaniem opłaca się i będziesz zadowolony

Gość werka991
Ostatnio szukałam hostingu i trafiłam na ofertę z https://www.statnet.pl/hosting/ Jeśli nadal szukasz to zajrzyj tam sobie. Od 49 złotych miesięcznie możesz wykupić hosting dedykowany ze skonfigurowanym serwerem, gotowym do pracy i administratorem.

Gość gość
Jedną z najczęściej powtarzanych ofert na tej stronie jest Hekko, nie bez powodu - ta firma od wielu lat oferuje swoje usługi na wysokim poziomie. Dlatego też według mnie warto postawić na nich. Z całą pewnością się nie zawiedziesz, zwłąszczaa że mają okres testowy.