Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy dac sobie spokoj?

Polecane posty

Gość gość

Witam, Jakies pol roku temu poznalam super faceta, juz po pierwszej randce zaiskrzylo - wszystkich randek bylo 4 - super. Jednak w miedzyczasie dostalam prace za granica na czas okreslony (3 miesiace) i chcialam z niej skorzystac bo super placa i swietne doswiadczenie w moim zawodzie + nauka angielskiego - pomyslalam wtedy jak kocha to poczeka. Przez caly ten czas pisalismy praktycznie codziennie- nie obiecywalismy sobie cudow, nieba ani wielkiej milosci - ale wysylalismy calusy, tesknoty i tym podobne :) Wrocilam jakies 4 tygodnie temu i nadal sie nie spotkalismy. 2 tygodnie temu umowilismy sie na obiad ale w ostatniej chwili zrezygnowal bo mowil ze jest bardzo chory i przeprasza ale naprawde chce isc spac i sie wykurowac. Od tego czasu sam do mnie nie pisze, jesli ja napisze to odpisuje ale jest to odpowiedz na pytanie sam aktywnie nie prowadzi rozmowy. Kilka razy pisal ze przeprasza bo pracuje 7 dni w tygodniu i ze poprostu nie ma sily i czasu - zeby chociaz napisac!? Jakos na poczatku sobie tlumaczylam ze rzeczywiscie moze jest zajety, ze pracuje ciezko (przychodzi co domu na 8 wieczorem - latwo nie ma) ale chyba mialam klapki na oczach bo przeciez ewidentnie mu na mnie nie zalezy - bo jesli mi na kims zalezy to porusze niebo i ziemie ale na pewno tego kogos uwzglednie w dziennej rutynie - chociaz jakis znak zycia czy krotki telefon. Zdeklarowal sie ze w przyszla sobote spotkac sie ze mna - wyslal SMS - ja pomyslalam WOW, wpisal sobie mnie do grafika... - lubie go i naprawde zal mi to skonczyc tak ale uwarzam ze nie powinnam sie z nim spotkac. Co myslicie? mam racje? czy moze sama przesadzam, w koncu to ja wyjechalam na 3 miesiace a wszystko moglo wygladac zupelnie inaczej. Nie wiem co robic.

Gość gość
Nie jest Tobą zainteresowany.

Gość gość
Był chory? Haha no na pewno...w ciągu miesiąca odkąd wrilocilas nie miał czasu żeby się spotkać, nawet nie pisze pierwszy. A ,,dużo pracy i malo czasu" tochyba najczęstszą wymowka facetów. Nie wierz w to. Nie zalezy mu.Nie chce jeszcze kończyć tej znajomości, ale pewnie juz spotyka się z inna, a Ciebie w razie czego trzyma w rezerwie. Jak mu z tamta nie wyjdzie to pewnie nagle przypomni sobie o Tobie...nie daj się nabrac. Nieraz juz cos takiego przeżywalam a potem nagle patrzę a facet związany juz z inna :). Jak facetowi zależy, to chociaż 1 smsa Dziennie napisze. A czy Ty tez wykazywalas inicjatywę czy zawsze czekalas aż on pierwszy się odezwie?

Gość gość
Boze, kto tyle pracuje? Kiedyś pracowałam 16 dni pod rząd po 8 godzin, później było jakieś 10 dni pracy, 1 dzień wolnego i tak w kółko, rzuciłam to w cholerę po 3 miesiącach, bo tak się nie da żyć! Serio on tyle pracuje, czy może 1 dzień poświęca innej pannie?

Gość gość
Pracuje na pelny etet + otworzyl wlasna dzialalnosc na weeknd - czy pracuje jak mowi 7 dni w tygodniu wierze - czy po 8-10 godzin jak twierdzi to juz nie wiem. Juz od poczatku mowil ze chce sie teraz skupic zeby ten swoj biznes stworzyc i zeby wypalilo - mysli nad kupnem mieszkania w przyszlym roku wiec tez pieniadze sa potrzebne. Czasem on pisze pierwszy, czasem ja - dawniej pisalismy praktycznie codziennie - tak nie konczyla sie rozmowa tylko ciagle byla kontynuacja teraz jest: co tam u ciebie? u mnie a u niego: przepraszam ze sie nie odzywam

Gość gość
ok zdecydowalam ze nie bede sie z nim spotykac. Powiem ze nie mam czasu i zobacze czy bedzie walczyl - jesli sie obudzi gdy zobaczy ze sie wycofuje to super jesli nie to trudno. Nie bede wierzyc w puste slowa bez pokrycia. Dziekuj***ardzo za odpowiedzi :)

Gość gość
Przecież tak się można zaorać... lepiej poczekać trochę dłużej na przypływ gotówki niż zniszczyć sobie zdrowie. Ale wydaje mi się, ze kręci i to tylko wymówka.

Gość gość
On pracuje raczej umyslowo - i jak twierdzi robi to co kocha wiec nie jest to dla niego praca. Jest bardzo pracowity i metodyczny. Wszystko lubi miec zaplanowane, jakos ciezko mi uwierzyc ze ma kogos innego jednak nie wykluczam. Moze poprostu zdecydowal sie skupic na sobie a ze mna rozmawial po pasowal mu uklad ze ma jakies smski ktore na niego czekaja - a kiedy zobaczyl ze oczekuje czegos wiecej zaczal sie wycofywac. Wydaje mi sie ze tak to poszlo jednak ciezko mi gdybac kiedy nawet nie widzialam go od miesiecy haha Swoja droga ciezko mi zrozumiec dlaczego az tak przezywam 'zwiazek' z kims kogo widzialam oficialnie raptem 4 razy :)

Gość gość
Kolejna królewna z drewna która jest zła że chłopak wokół niej nie lata i nie zaspokaja próżności. To się nazywa przerośnięte ego. Zostaw chłopaka w spokoju.

Gość gość
Czemu trudno Ci uwierzyć ze ma kogoś innego? Widzieliscie się tylko 4 razy, wyjechalas na 3 miesiące a przez ten czas dużo mogło się wydarzyć w jego życiu, mógł poznać niejedną kobietę. Teraz prawdopodobnie juz się spotyka z inna ale Ciebie trzyma w rezerwie, wiec nie urywa całkiem kontaktu z Toba. Rozejrzyj się za kimś innym, widać ze nie bardzo mu zależy... Jakby mu zależało to przez miesiąc odkąd wrocilas chociaż raz byscie się spotkali.

Gość gość
Trzeba było nie wyjeżdżać bo nikt nie będzie na ktolewne czekał nie wiadomo ile. Dobrze facet zrobił

Gość gość
Ja nie liczylam na wielka milosc i wyjechalam z mysla ze jesli cos po powrocie z tego wyjdzie to super ale jesli nie to przeciez nie znamy sie na tyle dlugo zeby rezygnowac z naprawde super szansy. Ten czas gdy mnie nie bylo naprawde swietnie sie dogadywalismy, poprostu uwierzylam ze moze cos z tego wyjsc i dlatego ciezko mi zrozumiec dlaczego on nagle zaczal sie tak zachowywac. Macie racje moze miec inna, moze tez nie miec - w sumie chyba mi obojetne bo ma prawo robic to co chce, jednak nie rozumiem po co wodzil mnie i stracil tyle czasu tylko po to zeby poprostu odstawic na bok. Nie rozumiem takich gierek szczegolnie ze naprawde wydawalo mi sie ze on jest 'inny' - wiem jak to brzmi. No coz, co mialo byc to sie stanie :)

Gość gość
W ogóle nie dałaś chłopakowi do zrozumienia że ci zależy, traktowałaś to "letnio", a teraz zdziwiona. Sama jesteś sobie winna.

Gość gość
No widzisz, niektorzy faceci są świetnymi aktorami i udają świętych a później wychodzi szydlo z worka....Widocznie dobrze bajerowal a Ciebie on pewnie trzyma w rezerwie- w razie czego, jak nie będzie miał innych opcji to nagle ,,znajdzie czas" i będzie chciał się spotkac. Póki co pewnie bajeeuje inna.

Gość gość
Do powyżej - eee, że co? skąd te głupawe wnioski?

Gość gość
Z życia wziete. Ile to razy faceci na poczatku udają idealnych, dają do zrozumienia ze są inni niż wszyscy (może po to by mieć seks), niektórzy gadaja ze brzydza się kłamstwem i zdradami...taaaa a po pewnym czasie kłamią i zdradzają, wychodzi na wierzch ich prawdziwe oblicze.

Gość gość
Ale wiesz, że kobiety potrafią kłamać jeszcze gorzej? To może autorka jest kłamliwa i manipuluje, co?

Gość gość
Obie płcie kłamią ale nie gadaj ze to glupawe wnioski bo nieraz juz miałam takie sytuacje, nie wymyslilam sobie tego. Szczególnie gdy facet chce tylko seksu to potrafi kłamać jak z nut byleby kobieta rozłożyła mu nogi.

Gość gość
A kobieta nie ma przyjemności z seksu, to jakieś poświęcenie jest?

Gość gość
Nie, ale kobieta robi sobie nadzieje ze będą razem bo on kłamie ze ja kocha a po seksie ja rzuca, lub jest z nią dla seksu do czasu aż znajdzie ,,lepszą". Parszywe zaklamance

Gość gość
Uu, a ile razy kobiety wykorzystują seks do manipulacji to trudno zliczyć.

Gość gość
nie daj się wrobić. Też takie coś przeżyłam. też były wymówki, bo wyjazd, bo zapracowanie, bo zmęczenie.. przez to rzadkie spotkania (ale były), kontakt też był, ale raz lepszy, raz gorszy, nie codzienny. I wiesz co? okazalo się, że ma narzeczoną, a ja byłam w rezerwie lub cholera wie po co. Gdyby mu zależało, to by skakał wokół Ciebie, chciał choć na chwilę się spotkań, ciągle by pisał, bo byłoby to wynikiem tego, że myśli o Tobie itd.

Gość gość
Chłopak z którym się spotykam też pracuje 7 dni w tygodniu od 8 rano do 18 i to fizycznie i mimo to w ciągu miesiąca 4 razy się spotkaliśmy i dwa razy mieliśmy, ale nie wypaliło. Więc jak widzisz dla chcącego nic trudnego. Widocznie ten z którym się spotykasz nie chce się z Tobą spotkać skoro "nie ma czasu".

Gość gość
Jak chcesz wiedziec co on mysli o Tobioe, co czuje, czy mu na Tobie zalezy i czy będziecie razem w przyszłości napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
Gdyby mu zależało, to by skakał wokół Ciebie, chciał choć na chwilę się spotkań, ciągle by pisał, bo byłoby to wynikiem tego, że myśli o Tobie itd. x A Ty lala tak skaczesz wokół faceta, na którym ci zależy? Czy piszesz bajki na dobranoc?

Gość gość
Co tam u autorki?