Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kto kasuje posty?

Polecane posty

Gość gość

Witam wszystkich, mam takie pytanie, w jaki sposób usuwa się post od osoby nie zalogowanej, z podpisem po prostu "gość" (pomarańczowy). Czyli tak jak ja teraz. Chodzi o to, że rok temu został tu dodany właśnie w taki sposób jeden post, pod nim było kilka odpowiedzi i cała dyskusja była po prostu zakończona. Ale ja często do niego zaglądałam, bo korzystałam z pewnych wskazówek, które tam były i pasowałły do mojej sytuacji. Cześto tam zaglądałam, jeszcze jakiś tydzień temu był a od wczoraj nie mogę już go znaleźć i załamka :-( I tak się zastanawiam, w jaki sposób można taki usunąć? Nawet jeśli zrobiła to osoba, która go napisała to jak to zrobiła, skoro jako "pomarańczowy gość" (czyli bez konta) nie ma opcji usunięcia? Bardzo proszę o odpowiedź, dla Was to może śmieszne, ale dla mnie to było ważne i gdybym wiedziała, to bym sobie porobiła jakieś screeny, no ale kto by przypuszczał??? Post jak post, nic szczególnego, przez rok miał się dobrze, aż tu nagle bum i nie ma.

Gość gość
milicja

Gość gość
(autorka) Pytam poważnie i jeśli wiesz, to odpowiedz a jeśli nie, to nie pisz nic.

Gość gość
możesz znaleźć tamta stronę przez waybackmachine to takie archiwum internetu w internecie nic nie ginie :-)

Gość gość
(autorka) Kompletnie nie znam się na tej stronie, nie wiem o co tam chodzi. Tym bardziej, że szukam przecież jednego, konkretnego usuniętego posta stąd, z Kafeterii a nie jakiejś całej strony? :( A poza tym to wie ktoś jak i kto usuwa taki post? Dowiem się coś na ten temat? Plisss