Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Monixa19

Netflix, podpinanie karty, amber gold

Polecane posty

Zastanawia mnie jedno.. Skoro goscia od amber gold zgarneli i teraz chca go za wszelka cene udupic za to ze wykorzystal glupote ludzi i ich nwm zapominanie o czytaniu drobnego druczku to czemu takie serwisy jak netflix ktore do probnego okresu wymagaja podpiecia karty liczace na zapominalstwo ludzi zeby zarobic na nich nadal sa legalne w polsce?? jedno i drugie w gruncie rzeczy to to samo cholerstwo rzerujące na ludzkiej glupocie.. w umowach amber gold czy przy rejestracji na netflixie przeciez nie jest napisane ze chca cie w******* i licza ze zapomnisz o podpietej karcie kredytowej (o ile rejestrujesz sie tylko dla probnego okresu)

Gość gość
jeśli ci każą podawać numer karty kredytowej to bardzo podejrzana sprawa i odradzam korzystanie z czegoś takiego. Ja z tego typu serwisów mam zaufanie jedynie do paypal. Korzystam wiele lat i w przypadku gdy jedna z firm działających poprzez paypal ściągnęła mi bez wiedzy pieniądze to paypal natychmiast po zgłoszeniu je zwrócił. Jak kupuję z ebay to płacę tylko przez paypal przy allegro payu.

Gość gość
Netflix działa legalnie, ponieważ wszystko ma jasno wypunktowane w regulaminie oraz przypomina uzytkownikowi o kończącym się okresie próbnym.

Gość gość
Gogle oraz Apple też automatycznie podpinają kartę do wszystkich usług oraz UWAGA automatycznie łączą dane z karty do podpiętego konta. Ja ostatnio wchodzę w ustawienia konta patrzę a tam moje pełne dane teleadresowe (imię i nazwisko, adres, kod pocztowy itp.) Znajoma posiadająca iphona miała tak samo

Gość gość
Nie wiem, na czym polega "w*******ie" przez Netflixa, skoro zasady korzystania są jasne. Jeśli stać kogoś na "zapominalstwo", że mu ściągają z karty co miesiąc kilkadziesiąt zeta, to w sumie pogratulować, choć to raczej świadczy, że nie kontroluje wydatków. Większość ludzi jednak zapewne zauważy comiesięczne odpływy i przypomni sobie, że trzeba zrezygnować, jeśli nie chcą korzystać ;)

Gość gość
Netflix dziala wg amerykańskiego prawa a nie polskiego, czytaj regulamin