Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ku r wa!! Zatrzymujemy się 3dni przed owu na dziewczynkę i znów nic!!

Polecane posty

Gość gość
a jak autorka zajdzie w ciaze i urodzi chlopca to co? wyrzuci na smietnik , ukatrupi i schowa w szafie ? ludzie ludzie ! takie jak autorka to bym golymi rekoma dusila czlowiek to nie pies zeby sobie wybierac suczke czy samca

Gość gość
Ludzie są jednak pierd**ci. Już nie można sie nawet starać o córkę bo jest się dziwnym. Przecież jak urodzi sie chłopak to świat się nie zawali ale skoro można pokombinować z córką to dlaczego nie? Bo jakiemuś pierd**temu jełopowi to przeszkadza? Szkoda gadać z takimi. Siedzą tu na kafe bo mają beznadziejne nudne życia i mądrkują. Gó**no was to obchodzi pytanie było nie do was.

Gość gość
hehe swiat sie nie zawali ? po twoich wpisach widac ze sie zawali a chlopiec bedzie niechcianym i niekochanym dzieckiem bo jak to napisalas Ku r wa !! chcesz dziewczynke

Gość gość
Zbliżyć się na dwie doby oznacza, że?? Jeśli owulacją jest 10tego to ostatni sex :P 8? Czy 7?

Gość gość
ostatni sex 8 dnia cyklu

Gość gość
Spróbowałabym DZIŚ jeśli owulacja jest POJUTRZE :)

Gość gość
A skad wiesz kiedy masz owulacje i czy w ogole ja masz? Masz cykle monitorowane?

Gość gość
Pomijając już zafiksowanie na jednej płci (które jest chore - sory), to te osoby z***biście udane muszą mieć życie seksualne - z zegarkami w ręku, wyliczeniami. Mężowie naprawdę musza być zachwyceni że im baba patrzy na ksieżyć, w kalendarzu wylicza kiedy łaskawie dopuści ich do zbliżenia.

Gość gość
21.06 mam takie samo zdanie. Jak sie ludzie kochaja to uprawiaja seks regularnie i ie patrza czy to jest 10 dni przed owu w dzien owu cY 2 dni przed okresem.

Gość gość
Jakim trzeba być debilem żeby być pewnym że płeć dziecka udało się zaplanować. Są tylko 2 płcie, skąd wiesz idiotko że to nie przypadek?!

Gość gość
ja mam 2 corki strzelone w owulacje w szczyt plodnosci wiec...

Gość gość
Tak :) Mam monitorowane cykle od ośmiu mcy.

Gość gość
Dzieci albo sie pragnie albo nie. Obys nigdy w zadna ciaze nie zaszla flondro jedna!

Gość gość
Pragnę, oczywiście, że pragnę i najważniejsze aby było zdrowe :) Tyle, że jak mamy dwóch synów to chcemy zwiększyć szansę na córkę, ale nie za wszelką cenę także SPOKOJNIE, co będzie to będzie :)

Gość gość
Po urodzeniu,musisz koniecznie udać się na operację zmiany płci,jak będzie chłopiec to trzeba bardzo szybko zrobić przeszczepy narządów i będzie dziewczynka.A potem na odwrót.To najskuteczniejsza metoda.Chirurdzy wiedzą co i jak,pomogą,ale trzeba działać szybko. Przed owulacją nie wyjdzie,bo jeszcze nic się nie zbudował z komórek,nie ma co przestawiać. Zmiana płci to 100% metoda na urodzenie dziecka takiej płci jak sobie życzysz i zadna inna

Gość gość
a jak bedzie trzeci chlopak to bedziecie za czwartym razem w corke celowac? znam takich co w chlopaka celowali a jak im sie urodzila 5 corka to facet zwial od zony

Gość gość
do 10 razy sztuka.To jak rzut monetą i rzucasz dopóki nie wypadnie reszka

Gość gość
Ktoś tu pisze że biedni mężowie seks z zegarkiem w ręku. Nie,nie biedni. Mój mąż też chciał bardzo córkę.Sex z wytryskiem w pochwie 4 dni przed owu a potem w gumce.Sam mi mówił że nawet przerywanego nie chce bo może coś polecieć i nici z córki.Udało się i córeczka ma 3 latka.

Gość gość
Dokładnie

Gość gość
i co to ma do rzeczy 3 dni przed,3 dni po,3 dni w trakcie,3 dni przed końcem,jakieś badania naukowe były? Przypadek i tyle. Tylko zmiana płci zaraz po urodzeniu daje gwarancje

Gość gość
Ale jestescie obrzydliwe