Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Krwawienie, pomocy

Polecane posty

Gość gość

Witam , mam pewien problem . Mam 20 lat i pare tygodni temu przezylam z moim chłopakiem swoj pierwszy raz , wszystko ok , delikatnie powoli i tak dalej. Jak na pierwszy raz bylam zdziwiona ze nie krwawilam bardzo mocno bo moje kolezanki opowiadaly ze bedzie duzo krwi. Chlopak zapewnial mnie ze to dla tego ze przerywal i byl delikatny i to nic. Dwa dni po tym zdarzeniu zaczelam po trochu krwawic z tego miejsca. Oczywiscie poinformowalam o tym mojego partnera o tym on zapewnial mnie ze nic sie nie stalo ze tak moze byc bo blona zostala przebita . Uwierzylam oczywiscie doswiadczeniu mojego ukochanego i przeszlo mi po jakims czasie. Nie uprawialismy od tamtego czasu seksu, jednak kiedy do tego doszlo znow zaczelam krwawic w trakcie . Zaczynam sie martwic i nie wiem czy to cos naprawde cos powaznego i powinnam isc do ginekologa czy to calkiem normalne ? Prosila bym o szybka odpowiedz

Gość gość
dla pewności pójdź do ginekologa. Zawsze pamiętaj, że każda kobieta czy dziewczyna gdy rozpocznie współżycie jednocześnie powinna rozpocząć regularne wizyty u ginekologa. Gorzej jak nie jesteś pełnoletnia i ginekolog będzie chciał abyś przyszła z rodzicami.