Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

krwawienie we wczesnej ciąży

Polecane posty

Gość gość

Jestem w 6 tc dziś dostałam rano krwawienia, sama czysta krew bez żadnych skrzepów i bez bólu brzucha. Trwało to tak około 2 h i potem samo przeszło. Lekarz przepisał mi duphaston i kazał wziąć dziś od razu 4 tabletki i od jutra po 3, do tego magnez, powiedział, że nie może obiecać czy ciąża się utrzyma. Powiedział, że jeśli będzie krwawienie tym bardziej ze skrzepami to niestety... a jeśli nie będzie to za tydzień mam iść na test beta z krwi i jeśli będzie pozytywny to przyjść. Jestem załamana :(( oprócz brania tych tabletek nic nie jestem w stanie zrobić, czuję się bezsilna :(((

Gość gość
to sie ciesz, ze poronilas. zazdroszcze, ze udalo ci sie usunac. ja musialam na zabieg isc i wywalic ponad 700 euro ;/

Gość gość
20:12 gdzie ty przeczytałaś, że na pewno było poronienie ? co piłaś albo co wciągnęłaś nochalem ?

Gość gość
Od trzech tyg leze z duphastonem pod poducha, z tym ze mnie chcieli w szpitalu zatrzymac. Niezgodzilam sie bo uwazam ze matka natura lepiej wie co robi eliminujac chore zarodki. W ciaze mozna zajsc jeszcze raz, a dzieciaka z jakas powazna wada genetyczna nie uzdrowisz.

Gość gość
Ja też krwawiłam, ciąża się utrzymała, mam zdrowego syna.

Gość gość
Ja też plamilam, luteina , duphastion, pregnyl-zastrzyki , napoczatku lezalam 2 miesiace teraz juz 30 tydzien jest oki, wierz ze bedzie dobrze, powodzenia

Gość gość
Nie zawsze płód usuwany samoistnie jest chory .Czasami po prostu endometrium jest za cienkie, nie wykształciło się odpowiednio ciałko żółte i tym podobnie. Ale leki przywrócą równowagę hormonalna.