Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Starsi faceci się na mnie gapia

Polecane posty

Gość gość

Witam mam 16 lat, gapia się na mnie starsi mężczyźni "starsi" w sensie w porównaniu do mojego wieku przeważnie faceci w wieku 30-40 lat a nawet 50. Może dla was nie byłoby to problemem ale dla mnie jest, ignorowała to napoczatku ale teraz jest to nie do wytrzymania, ostatnio facet 40 lat jedzie autem otwiera szybę i gwiżdże do mnie, w dodatku szlam z mama taki wstyd, najgorsze jest to ze faceci w wieku mojej mamy się na mnie gapia a chłopacy w moim wieku na moja mamę. Zdarzyło się raz ze facet próbował zagadać. Żonaci to samo idzie facet z żona i wózkiem i się gapi i uśmiecha. Jak dla mnie to strasznie krępujące może dlatego tak jest bo wyglądam na 20-25 lat, piękna nie jestem może bardziej przeciętna, do szczupłych nie należę ale do mega grubych również, nie chodzę tez wyzywająco ubrana. Jak mam to zmienić? Mam już tego dosyć boje się wyjść na ulice

Gość gość
to normalne faceci chcą młodsze dziewczyny, a młodzi chłopcy marzą o starszej kobiecie (rówieśniczke mogą co najwyżej bzykać wmawiając jej tzw. ''miłość'') ja jak mialam 14-18 to ciagle gapili sie na mnie starsi, teraz jak jestem przed 30 to gapią się na mnie małolaty z gimbazy

Gość Gość
Dnia 12.07.2017 o 22:53, Gość gość napisał:

to normalne faceci chcą młodsze dziewczyny, a młodzi chłopcy marzą o starszej kobiecie (rówieśniczke mogą co najwyżej bzykać wmawiając jej tzw. ''miłość'') ja jak mialam 14-18 to ciagle gapili sie na mnie starsi, teraz jak jestem przed 30 to gapią się na mnie małolaty z gimbazy

To nie jest normalne że aż takie młode.A co się stało jak skończyłaś 19?Nagle sie zrobiłaś za stara?Haha masakra jakaś babo jesteś 😄

Gość Gość

Młodsze dziewczyny to mają 18,20,25 lat a nie 15