Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

PIS chce nas wykończyć podatkami, 25 groszy do każdego litra paliwa masakra

Polecane posty

Gość gość
nie może lemingu tylko na pewno, ropa spadła ze 140$ do 40$ to paliwo w Polsce MUSIAŁO spaść i to o AŻ 2 ZŁOTE! X Skoro wiesz, że cena benzyny jest uzależniona od ceny bryłki ropy na rynku, to po co p********z, że za Tuska była po 6 zł? P******y jesteś? Moze nie rozumiesz czym jest podatek nakładany na paliwa?

Popierajmy Tuska i jego Panią z Berlina 🖐️ IV Rzesza ma się dobrze ;)

Gość gość
Skoro jesteś inteligentny to pewnie rozumiesz że spadło tylko o dwa złote, bo cena ropy to u nas tylko 40 procent ceny paliwa, reszta to dodatkowe opłaty, niezależne od ceny barylki. Teraz po nowym podatku pisiorów to będzie już 30 parę procent. Dobra zmiana.

Gość gość
Co ma kurfa Tusk do bandyckiego podatku na paliwo nakładanego przez PiS?

Gość gość
Jak wam PiS każe zjesc gowno to też przypomni wam się Tusk i spalaszujecie kloca ze smakiem? :)

Gość gość
A jelopy siedza na kafe i obrzucaja blotem.Nie jestem za zadna partia (dla mnie wszyscy sa "po jednych pieniadzach"), ale niektorzy debile wytykajac teraz wszystko rzadzacej partii chyba zapominaja co wzroslo za koalicji PO-PSL.Wyzszy podatek VAT,w tym wyzszy podatek VAT na dzieciece ubranka,drozsza benzyna (byl taki okres,gdzie benzyna kosztowala nawet po 6 zl za litr),drozsze leki,drozszy gaz (swoja droga za ta nieszczesna umowe z Gazpromem Pawlak powinien beknac),zlikwidowano rowniez ulge na internert.To tylko niektore przyklady.A tutaj wielka dyskusja o podwyzce paliwa o 0,25 gr.Jeszcze to obrzucanie sie wzajemnie blotem od pisiorow,ruskich pomiotow,itd.Czy wy ludzie zyjecie w jakims Matrixie czy pieprzycie trzy po trzy wszystko co w telewizji wam powiedza?Ja az taka stara nie jestem,ale podwyzki za poprzedniej koalicji pamietam doskonale.

Gość gość
No niestety,państwo ma tyle do podziału ile zabierze podatnikom w postaci podatków.Nikt nie lubi płacić,a natomiast brać każdy,już taka natura człowieka.Wasza kłótnia jest bezprzedmiotowa,no chyba że lubicie podnosić sobie ciśnienie.Żadna władza nie dogodzi wszystkim.Wolę już PiS niż tych aferzystów z PO,chociaż i oni nie są z mojej bajki,no, ale trzeba pójść na kompromis.

Gość gość
A to nie przypadkiem Jasiński z PiS przyklepal w 2006 droższe ceny zakupu gazu do 2022 roku? :)

Gość gość
banki przerzucily oplaty na nas, za konto a jak nie to za karte, nie da sie ominąc opłat x to zlikwidujcie konta, ja tak zrobiłem.

Gość gość
Zlikwidujcie konta, samochody, przestancie jesc chleb, bedzie dobrze ;)

Gość gość
Po pierwsze pisiory obiecywały, że nie będzie tak jak za PO. A teraz co zrobią, to zaraz gadka, że PO też tak robiło. To miało być inaczej czy nie? Pisiory to straszne zakłamanie i obłuda. W kampanii obiecywali że nie podniosą podatków, ostatnio uprawiali propagandę dla ciemnej pisiorskiej masy, jak świetnie ma się budżet. To jak ma się tak świetnie to skąd ten podatek? Same kłamstwa i oszustwa, pisbolszewia w formie. A temu pajacowi pisiorowi co tu się wpisuje, to jego idole mogliby w gębę napluć, a ten by jeszcze podziękował, taki z niego tłuk.

Gość gość
Jak wam POyeby coś nie pasuje to możecie kupawać paliwo u niemców, na pewno kupicie taniej... ha ha! :-D ...a tak w ogóle jak wam się nie podoba w Polsce to wy/pier/da/lać do krajów którym służycie jak psy, docenią wasze zasługi i będziecie mieli raj ;-)

Gość gość
A może to ty pisior wypie/rdalaj na Białoruś? Jaki się poczuł bohater, bo Jarus doszedł do władzy :D

Gość gość
Jedź za ryżym kundlem i ciągnij mu pałę skoro tak tęsknisz, poskarż mu się że ci się wielka krzywda dzieje, nie możesz już bezkarnie kraść :-D

Gość gość
Szczurek z PiS poczuł się ważny :)

Gość gość
Kilkanaście dni temu dziennikarz Tomasz Piątek opublikował głośną książkę "Macierewicz i jego tajemnice", w której twierdzi, iż wiceprezes PiS i minister obrony narodowej utrzymuje związki z osobami powiązanymi z rosyjskimi służbami specjalnymi. Według stworzonej przez Piątka mapy, polskiego polityka od samego Władimira Putina dzieli tylko kilka kontaktów. Oliwy do ognia w tej sprawie dolewają też zachodnie media. Jak informowaliśmy w naTemat, niemiecki dziennik "Frankfurter Allgemeine Zeitung" doniósł o rzekomym istnieniu podejrzanych powiązań wiceministra obrony Bartosza Kownackiego z grupami destabilizującymi Europę na zlecenie Kremla. Następnie informacje te powtórzył brytyjski "The Guardian", w którym oceniono, iż "pogłębiły się obawy, że minister Macierewicz zagraża bezpieczeństwu swojego kraju".

Gość gość
A Frankfurter Allgemeine Zeitung nic nie pisał o kontaktach NRDowskiej komunistki Merkel z Putinem? Macierewiczowi zarzucają działania na rzecz rusów, a nikt inny jak on rozwalił dotychczasowy układ czerwonych trepów, to samo dotyczy konfidentów SBecji o ile znacie historię Polski... Szwaby ciągną pałę putinowi, u siebie robią wszystko żeby doprowadzić do przesilenia co by skutkowało trzecią światową, mają na sumieniu już dwie, a nas chcą uczyć demokracji i pokoju... fałszywe mendy, zupełnie jak z ich obozami śmierci, przypisują innym własne niegodziwości, a folksdojcze i inne gady jak ten wyżej powtarzają za nimi ich propagandę :classic_cool:

Gość gość
Obserwuje środowisko klaskaczy PIS , zobaczcie Jak Rachoń zaczynał w TVP teraz goni zadyszany, i na siłę nachalnie robi wywiady, kulturalnie nie można. Obserwując zwolenników te środowisko się radykalizuje do nacjonalizmu, trend ten chyba każdy widzi.

Gość gość
No i gitara mi to pasuje, lewaków i złodziei najpierw do pierdla a później w kosmos na Marsa :-D

Gość gość
O, już przylazl mały adolfik :)

Gość gość
Pisobolszewia i tyle.

Gość gość
...chce nas złodziei zamykać w więzieniach, niedoczekanie, Bolek i jego przyjaciele SBecy na to nie pozwolą

Gość gość
Żeby porównanie cen paliwa w PL za rządów PIS a PO było miarodajne i sprawiedliwe, trzebaby wziąć pod uwagę fakt, że za PO cena baryłki ropy na rynkach światowych kosztowała ponad 100USD, natomiast za rządów PISu, cena baryłki ropy jest o ponad połowę tańsza... w tej chwili jest to poniżej 50USD, a złotówka do dolara wybitnie mocna, co sprzyja tanim cenom ropy w PL. A czy tankowane w PL paliwo jest o połowę tańsze? Nie! Kosztowało za PO 6zł, a za PISu kosztuje 4,5zł. Strach pomyśleć, jaka będzie cena paliwa na stacji za rządów PISu, kiedy cena za baryłkę podskoczy do 70USD, a złotówka osłabi się względem dolara.. no i doliczymy nowy super podatek... będzie to 8zł... 9zł...? a może 10zl??? Aha... złodziei z PO też nie trawię, ale to, co wyprawia PIS woła o pomstę do nieba...

Gość gość
przecież są tacy, którzy pójdą na wybory i znów będą na nich głosować...

Gość gość
Różnica jest taka co z tą kasą robią, poprzednie niedorozwoje cały budżet przepieprzali i na wszystko brakowało a Europa nas kochała bo doiła jak krowę, mieli kraj murzynów w środku Europy, pracujących za 300 euro miesięcznie :-)

Gość gość
Ty to jesteś pierwszy niedorozwój, typowy pisowski tępak.

Gość gość
Jak mówiliśmy, że Pisiory to takie same lewaki gospodarcze to się śmieliście z Korwina więc teraz pocałujcie się w doopy polaczki nieogarnięte, nic nie kumacie, a ogarnięci ludzie spieprzają z burdelu! Pa pa

Gość gość
...znalazłem sobie po znajomości pracę na plantacji oliwek bo Palestyńczycy już nie chcą dla mojego Pana pracować, a po sezonie wypożyczy mnie swojemu europejskiemu bratu Helmutowi co ma firmę od szamb, mówi wam to coś nieogarnięci?

Gość gość
...a teraz się zoonanizuję na stresa bo jak widzę że PiS pozamiatał moich braci niedorozwojów... tfu tfu tfu co ja piszę, miałem na myśli debeściaków złodziei, o ile oczywiście mi stanie bo od tego stresa mam z tym poważny kłopot 😭

Gość Łysy z Nysy
Dlatego kupię sobie VW Golf z LPG z silnikiem 1.6 :)