Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

ile razy podczas stosunku dochodzicie?

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Ile orgazmow pochwowych mialyscie najwi臋cej podczas stosunku? No i czy s膮 tutaj takie Panie, kt贸rym nigdy nie uda艂o si臋 doj艣膰? Podobno wiele kobiet ma z tym problem...

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
0:-(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jaka艣 masakra widz臋.... :-/ dziewczyny wszystko siedzi w g艂owie !!! Dajcie sobie szans臋!! Terapi臋 dzia艂aj膮 cuda.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zazwyczaj 2 razy czasem 3 ale to juz taki na "odwal" :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Pozazdro艣ci膰... Ja 偶yj臋 w celibacie z m臋偶em do kt贸rego mam awersje i zero przyjemno艣ci:-/ czas to zmieni膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
nie wiem bo u mnie przyjemno艣膰 faluje i jak mam orgazm to trwa falami przez bardzo d艂ugi czas. Ca艂a dr偶臋, j臋cz臋 i miotam si臋 na 艂贸偶ku, chwila spokoju i nast臋pna fala nawet jak ju偶 facet sko艅czy艂.Nie mierz臋 ale jak chodzi player z muzyk膮 to tak do kilku przeboj贸w czyli gdzie艣 15 minut. Potem musz臋 si臋 wysika膰 bo mam parcie a nast臋pnie jestem tak wyko艅czona 偶e chocia偶 na chwil臋 musz臋 zasn膮膰. Podobnie mam jak si臋 masturbuj臋. Gdy ju偶 wywo艂am orgazm to jest kosmos.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Tak tez ma moja 偶ona leci siku po zawsze

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Raz i to s艂abo...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
M臋偶czyzna 44 lata 170 cm poszukuje ch臋tnych Pa艅 do mi艂osnych uniesie艅 w wieku 35-45 lat z Lublina. Sex traktuje jak sztuk臋 lubi臋 patrze膰 jak kobieta pod dotykiem moich d艂oni j臋zyka budzi si臋 w niej po偶膮danie jak wzmaga si臋 ch臋膰 i jak eksploruje . Zainteresowane Panie prosz臋 pisa膰 Enarenalfarmed73@onet.pl Dyskrecja zapewniona czego te偶 oczekuje od zainteresowanych.

Udost臋pnij ten post