Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rose1668

Co sądzicie o PiSie?

Polecane posty

Gość gość
wszystko jest realizowane przez PIS ,słuchałeś całego przemówienia Kaczyńskiego? wątpie

Gość Przeciwniczka PiS
PiS= Potwory i Spólka Państwo beż afer?? Przecież oni je wszczynają jak chociażby ta z Begerową

Gość gość
Niedługo wytną całą puszczę ale co tam za 500 lat odrośnie

Gość gość
Podajcie jeden rozsądny pomysł pis. Myslę że już przesiąkliscie nimi - chcą zwalczyć aferzystów a kto przeciwko ten aferzysta. Niestety w naszym kraju obywatel to potencjalny złodziej - i tak się go traktuje.

Gość gość
20.32 na całym świecie jest realizowany program tych którzy mają kasiorę i to finasują media ,i dlatego też zgodnie z pomysłem tych którzy rządzą swiatem masz napływ muzułmanów w Europie bo taki był plan bo chciało im się zapłacić dac smartfony bo mają w tym wyższy cel,a co powie lewacka tv to wiem bez oglądania bo znam zamysły ich szefów mały gnoju

Gość gość
20:46 Haha dokladnie. Jak pis ma jakis kaprys to musi on zostac spelniony. Banda idiotow.

Gość gość
i polecam spojrzeć wyżej niż tylko partie niż tylko Polska wy naprawdę g****o wiecie niewolnicy PIS się postawił tego zagnojeniu i podziwiam

Gość gość
20:48- kolejny przydupas Szydło haha.

Gość gość
Postawił sie zagnojeniu ale za to sam gnoi nasz kraj chociażby pięćset plus

Gość gość
w Polsce przyrasta rocznie 3 razy więcej masy drzewnej niż się wycina to słowa k***ina ,co myślisz?

Gość gość
bo małe srajdki sa potrzebne w kraju żeby ktoś tu zapieprzał? nie chcieli by dzieci żyły w nędzy ,a bardzo dużo takich rodzin,żałujesz dzieciom ?

Gość gość
Podziwiasz to? A podziwiasz również jak emeryci dostali tylko 2 zł podwyżki albo jak ceny kolosalnie wzrosły? Pewnie tak bo zapewne jesteś jeszcze młody gnoj i nie wiesz co to znaczy być emerytem. Tak jak powiedziałem we wcześniejszym poście ja ich nie lubię za to tylko że robią obiecanki cacanki a później tego wszystkiego nie realizują a ludzie im glupio wierzą. To się nazywa sranie w banie. Podaj przyklady czegokolwiek co dobrze zrealizowali.

Gość gość
Jestem gejem i jestem za PiSem. Tylko oni mają jaja. Na zachodzie europy geje są piętnowani przez imigrantów a w Polsce tylko czasem ktoś powie "homoś" i tyle. Lepsze "homoś" niż szykany, opluwania, bicie czy ucięcie głowy przez przybyszów.

Gość gość
20.52 nie patrzę tylko na Polskę ,interesują mnie najbardziej ci którzy odpowiadają za zniewolenie społeczeństw,ci którzy się nie ujawniają ,a realizują swoje plany np. poprzez agencje bezpieczeństwa ,wy o tym nie myślicie ,zajęci jesteście partyjnymi przepychankami

Gość gość
Nie, nie żałuję dzieciom niczego. Dobrze ze zrobili pięćset plus tylko ze nie pomysleli iz nie starczy im kasy na to bo kobity zaczęły rodzic jak kotki a ceny kolosalnie wzrastać.

Gość gość
21.00 a PO ile ci dało emerycie?

Gość Oto prawdaa
taka to sprawiedliwość że dziennikarze nie mogą jednego z braciszków fotografować z profilu.Przecież teraz nastała epoka absurdu. PiS gdyby mógł wprowadziłby cenzure na wszystko co dla niego niewygodne

Gość gość
najważniejsze że zrobią porządek ze złodziejami i cwaniakami,profilowane zdjęcia latają mi koło d**y

Gość gość
Naprawdę latają? Mogę popatrzeć?

Gość Greenteaaaaa
Bo to oszołomy, którzy zamiast naprawiać państwo, wzmacniać gospodarkę, dbać o socjal, to tylko kłótnie, afery i przeginają z budowaniem państwa militarnego, a forsy na opiekę lekarska, na nauczycieli itd brak. To chorzy ludzie- takich to w kosmos!!!!!

Gość Sameabsurdyyy
Każda wypowiedź któregos z kaczorów powoduje u mnie napady apopleksji. przeciez Ci ludzie nie nadają się na eksponowane stanowiska ! Nie potrafią się wysławiać, źle formułują wypowiedzi i niestety, ale nie potrafią dyplomatycznie zachowac się w pewnych sytuacjach. I wypuść takiego np. do Wlk. Brytanii

Gość Obojetna
A JA POWIEM TAK: JESTEM NEUTRALNA JESLI CHODZIBO POLITYKĘ..Zauważcie, że na przemian wygrywa lewica i prawica. Ludzie są nie zadowoleni z rządów jednych to po pięciu latach głosują na drugich. Znowu niezadowoleni to na odwyrtkę. I tak w kółko. A w sejmie widzi się cały czas te same twarze. Może namówić jakiegoś KAMIKADZE niech rozpieprzy ten budynek w czasie największych obrad i wtedy wybrać ludzi zupełnie nowych

Gość gość
Ooo proszę wreszcie jakas osoba ktora ma racje. Bez wyzwisk ludzie bo to tu nis nie da.

Gość gość
Własnie to napisałam na topiku o wyborach. Najlepiej byłoby po prostu wybrać ludzi jednostkowo i im powierzac władzę - a nie partiom. Bo tam cały czas te same ryje

Gość gość
Polityka wszedzie jest taka sama ale tutaj naprawdę jest aż tak źle. Wybaczcie ale żadna partia dotychczas nie ośmieszała się tak jak pis, nie będę wnikał czy to ustawami, obietnicami, czy przejęzyczeniami... Jedno gadają inne robią - norma, ale bez jaj. Oni traktująludzi jak idiotów, jeszcze nigdy nie było aż takich podziałów pomiędzy ludźmi w naszym kraju, podziałów wywołanych polityką

Gość gość
to pierwszy rząd który szanuję Pis

Gość gość
naciągasz rzeczywistość ,podziały były zawsze,niektórzy tracili za to głowy ,ośmieszają się idioci z PO póki co

Gość gość
zgadzam sie z toba w 100% zwlaszcza jesli chodzi o te podzialy miedzy ludzmi.. to co sie teraz dzieje jest straszne.. odkad zaczal sie czas kaczek obserwuje ze w ludziach jest coraz wiecej nienawisci! a najgorsze jest to ze teraz kazdy na kazdego patrzy podejrzliwie bo #$%^&*( kaczki (bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee) wmowily ze za kazdym rogiem jest agent!! W TYM KRAJU NIE DA SIE NORMALNIE ZYC A BEDZIE JESZCZE GORZEJ! Sorry ale jesli chce sie naprawiac kraj to trzeba przede wszystkim patrzec w przyszlosc a nie cofac sie wstecz.

Gość gość
Naciagam rzeczywistosc? Czytaj uważniej, albo słuchaj więcej wywiadów z w miarę inteligentnymi lidzmi, którzy zgadzają sie z tobą, że większość partii, albo i wszystkie KUPUJE koalicjantów, ale PiS zrobiła z siebie takich świętoszków i moralistów, że za to co zrobili dostali odpowiednie komentarze. Skoro chcą być świętymi to niech tak się zachowują, a nie gadają jedno a robią drugie.

Gość PiS toprostaki i szakale
Najbardziej jarają mnie ludzie, którym wygdaje się, że ich prawda jest najichsza i nie znoszą sprzeciwu