Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rose1668

Co sądzicie o PiSie?

Polecane posty

Gość PiS to parszywce i sikacze
Ale z was idioci, ciekawe dlaczego te wasze PiS nie dalo 500 zl na pierwsze dziecko, co k****, sroce z pod ogona te dzieci wyszly? Narodowi polscy idioci

Gość gość
Haha dobre ..raczej PiS to pop*****lce i salcesony

Gość gość
Boże ludzie, mam 70 lat i nigdy takiego czegoś niewidzialam. Polacy tryskaja taką nienawiścią i jadem ze szok. Za co ja mam ten PiS lubic, za to że dali mi 2 zl podwyzki emerytury? Za to ze wszystko drożeje, za to ze nie starcza mi pieniędzy z emerytury do splacenia rachunków? Nie znacie litosci..

Gość gość
widzę że więcej idiotów tu niż myslałam, mówicie o sianiu nienawiści ale jak tu widzę to wy mówicie "parszywce kaczory "pełnia prostactwa i chęć ośmieszania ,o emerytce tu i jej 2 zł nie mówię bo to inny przypadek ,już pytałam ile PO ci dało to nie odpowiadasz ,a ty wyżej żalisz się że nie możesz słuchac Kaczyńskiego ,akurat to jeden z najmądrzejszych polityków w Europie ,ale nie zauważyłeś tego w swoim szale nienawiści

Gość gość
Kaczyński najmadrzejszym politykiem? Ha! Dobre. Ale się uśmiałem. W czym ci on tak imponuje? W tym że ciągle obiecuje a nic nie realizuje? Najwiekszy idiota i prostak. Śmieszą mnie jego argumenty, no ale czego mozna się spodziewać po polskiej cebuli. Jak on nawet nie umie się dobrze wypowiadać po polsku. On nie zasluguje na miano polityka. Widać że zrobił wam wodę z mózgu. Tak jak ktos juz tutaj powiedzial, oby jakis kamikadze wysadzil k***a wszystko i przy okazji siebie i by byli nowi ludzie, lepsi a co najlepsze, sprawiedliwi

Gość gość
Jarek wydaje się mieć smaka na władzę absolutną :D

Gość gość
Pisowcy to najwieksi durnie k****. Mam za złe im że przywłaszczaja, a jednocześnie degeneruja i ośmieszaja atrybuty prawicowe.

Gość gość
Popierają ich skrajni nacjonaliści i skrajnie wierzący ze względu na zbieżność poglądów. A także biedni i niewykształceni bo wierzą w populistyczne obietnice

Gość gość
23:10- haha dokladnie. Juz widzę jak jest panem calego otaczającego nas swiata. Niedlugo to wprowadza zakaz wyprozniania się.

Gość Musztardowy piec
23:21- popieram

Gość gość
realizuje wszystko o czym mówił i jeszcze nie skończył :-) tak ,imponuje mi Kaczyński

Gość gość
tak ,imponuje mi Kaczyński, Trzeba uważać PO zawłaszczyło dla siebie a PIS robi to samo nawet gorzej rządy autorytarne, kiedyś PIS przegra i zostawi władze absolutną komuś innemu. TK i SN niezależny broni zakusy polityków, nie wszytko władzy wolno, do zmiany ustroju czy konstytucji trzeba mieć większość konstytucyjną, Ziobro zdecyduje czy wybory powszechne SN ważne, może sędziów SN odwołać i mieć dyspozycyjnych sędziów. Sędziów powinien wybierać naród, powinna być równowaga nie tylko z PIS czy z PO, walka dla władzy.

Gość gość
Władze absolutną ma Putin i tak zdecyduje wygra wybory ma pod władzą wszystkie instytucje. Kim Dzong Un tam też kłaniają się ojcu Kima i to obowiązkowo i też maja miesięcznice. Czy to w dobrym kierunku idzie, sami sobie odpowiedzcie. Hitler też miał władze absolutną. Po SN na co skupia się ? powsadzają cała opozycje do kicia jak Putin.

Gość Przeciwniczka PiS i PO
Na początek jedno wyjaśnienie: brzydzi mnie dualizm polskiego dyskursu publicznego. Jeśli się krytykuje PiS, to na pewno jest się konfidentem PO i miłośnikiem Donalda Gierka Tuska. Jeśli się krytykuje PO, to jest się zaściankowym PiSowcem (ew. komuchem z SLD w obu wypadkach). Nie z PiS, nie z PO. Wbijcie sobie to do głowy, bo pod tym względem drodzy fani PiSu, nie różnicie się od swoich najszczerszych wrogów. PO nienawidzę równie mocno.

Gość gość
Masz rację! Rowniez nienawidzę PiS bo jego wyborcy to są lemingi podłączone myślową pępowiną z Prezesem Lemingów. ZERO indywidualnego myślenia, stary dobry kolektywistyczny wzorzec wyniesiony i odbity z komuny. Oczywiście oni są "antykomunistyczni", tylko nawet nie wiedzą, na czym polega "komunizm" i jego antymateria. jako oddany prawicowiec nie cierpię PiSu, bo przywłaszczył sobie prawicowość, konserwatyzm, patriotyzm, wiarę, tradycjonalizm i generalnie wszystko, z czym jako katol sprawiedliwości społecznej ma tak naprawdę niewiele wspólnego, a co mi jako prawicowemu jest bardzo drogie... prawdziwy prawicowci to dla niego plankton do połknięcia, nieznoszący sprzeciwu, tracący kontakt z rzeczywistością. Niektórzy, jak Macierewicz, cynicznie torpedują działania prawdziwie niepodległościowe - jak np.wniosek do Trybunału Konstytucyjnego ws. zbadania zgodności Traktatu Lizbońskiego z Konstytucją III RP. Macierewicz wyjął królika z cylindra w postaci wniosku o dołączenie do przedmiotu rozprawy "ustawy kompetencyjnej", ale TK, bo tacy są zaprzańcy, nie uznał sztuczek Macierewicza za zabawne i oddalił wniosek. "Wielce obrażony" Macierewicz postanowił wyjść, KŁADĄC LACHĘ na sprawię niepodległości Polski. Dodam, że nie chodziło o jakieś "wychodzenie z Unii", tylko np. załatwienie sobie tego, co załatwili sobie Niemcy czy Brytyjczycy - każdy w inny sposób i w innym charakterze - rzeczywistej gwarancji suwerenności. Sprawa Macierewicz to zresztą jeden przykład zepsutej hipokryzji obliczonej na poklask mający zapewnić konsolidację zdezelowanego elektoratu. który świata poza PiS i jego wrogami nie widzi.

Gość gość
Mam PiS za ideologicznego "złodzieja", który kradnąc tożsamość prawicy zamienił ją w histeryczny zaściankowy fundusz emerytalny jednego chorego człowieka. Złodzieja się nie lubi, prawda?

Gość gość
Brawo rząd! Tak trzymać i nie popuszczać!

Gość gość
jestem za PIS

Gość gość
niestety PiS nic nie robia z nachodźcami islamskimi, których pełno w Warszawie, tego bydła jest coraz więcej i jest już niebezpiecznie!!! Polska powinna wyjść z UE i strefy Schengen oraz wprowadzić wizy dla osób z krajów muzułmańskich, nigdy tez nie powinno się dawać wiz studenckich tym bydlakom, a sam islam powinnien być zdelegalizowany i to teraz!!!