Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamazuziktoraocenia

co kupić dziecku oczami dziecka 9, 10, 11 lat

Polecane posty

Gość mamazuziktoraocenia

Dzień dobry!Nie wiem czy to odpowiednie miejsce, ale chciałabym polecić Wam blog mojej córeczki. Zuzia ma 10 lat i załozyła blog na którym sama pisze krótkie opinie o przeczytanych książeczkach, miejscach w których była oraz recenzuje zabawki, ubrania i gadżety, które poleca rówieśnikom. Strona głównie dla dzieci, robiona przez moja córkę (zdjęcia także robi sama wiec nie są profesjonalne:) Recenzje są w 100% mojej córki. Może jakiś rodzic podsunie link swojej pociesze ku uciesze mojej pociechy:) Z góry dziękuję i jeśli ktoś chce napisać na stronie córki niemiły komentarz to proszę być delikatnym i wziąć pod uwagę, że recenzentem jest dziecko( córka jest wrażliwa i bardzo przejmuje się "swoim dziełem").Strona jest prywatna i nikt nie czerpie z niej żadnych zysków (prosze więc nie uznawać tego za spam ani reklamę).www.zuziaocenia.pl pozdrawiam:)

Gość gość
Jeżeli ma być to coś poważnego to "Krytyka czystego rozumu" Kanta, a jeżeli coś lżejszego to "50 twarzy Graya"

Bardzo fajna inicjatywa, świetny pomysł! :) Super, że Twoja córka ma jakieś zainteresowanie i stara się je rozwijać ❤ Gdybyś chciała sprawić jej jakieś gadżety, zabawki czy ubrania do opisania na blogu, to możesz rzucić okiem na naszą aplikację mZakupy.com - zbiór promocji przecen z wielu różnych sklepów. Monika z mZakupów