Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dorotha

Znajomy z pracy, nie wiem co zrobic

Polecane posty

Gość Dorotha

Kilka miesiecy temu przyszedl do mojej pracy ON. Przystojny, z duzym poczuciem humoru, zawsze elegancko ubrany i mowiacy w taki ciekawy sposob, ze ciezko sie z nim nudzic. Zdarzylo sie, ze kilka razy razem wracalismy z pracy - taki tam spacer, z dala od miejskich autobusow i zgielku. Ktoregos dnia zaproponowal rozmowe na neutralnym gruncie w kawarni i tak sie zaczela chyba moja fascynacja nim. Pomimo tego, ze mam rodzine, bardzo lubie z NIM rozmawiac, zartowac, pisac smsy. Boje sie, ze ta znajomosc moze sie przerodzic w blizsza relacje. W pewnym momencie odpuscilam sobie blizszy kontakt z NIM: wspolne spacery po pracy, smsy, zarty z podtekstem, ale ON to zauwazyl i zapytal sie, dlaczego go unikam. Wystarczylo, ze razem pojechalismy w podroz sluzbowa - decyzja szefa - i powoli zaczynam sie gubic w tym wszystkim, nie potrafie przestac o nim myslec. Co zrobic? Jak tak dalej pojdzie, to bede musiala zmienic prace....

Gość gość
chyba to jakis buc, nei podoba mi sie z opisu... i jescze do tego ma zlew, na to ze jestes męzatka?

Gość gość
Za chwilę będziesz tak nim zafascynowana ze zaczniesz szukać usprawiedliwienia, mąż nagle będzie chamem, burakiem, brudasem i nieudacznikiem, i wogole to ty już go nie kochasz bo w porównaniu jest nikim i założysz temat czy odejść od męża, a stado feministek ci przyklasnie. Zresztą już teraz możesz się rozwieść, bo jak się kochając jedną osobę nie potrafimy zakochać się w innej, czyli jesteś z mężem bo tak trzeba a jak się pojawia ktoś inny to lgniesz do niego, i tak w końcu odejdziesz.

Gość H3H3
Autorko, ten Twój ON to facet samolot: przyleci, przeleci, poleci. Nie warto stawiać na szali własnej rodziny i kilka orgazmów (o ile będą) ze znajomym z pracy.