Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Myślałam ze to będzie łatwiejsze!

Polecane posty

Gość gość

6 godz za mną a ja dalej nic nie jarze na tych jazdach:( masakra tyle rzeczy naraz do zapamiętania:( Po ilu godz jezdziliscie w miarę fajnie? Bo mi instruktor musi ciągle przypominać nawet o biegach no tragedia:(

Gość gość
ja po 25 godzinach zaczęłam dopiero z sensem jezdzic :O

Gość gość
Dzięki za odpowiedz:) wiec moze i ja zalapie w koncu .A dokupilas sobie dodatkowe godz? I ile jeśli tak?

Gość gość
ciężko powiedzieć po ilu :P podstawa to nie stresuj się, to naprawdę nie jest skomplikowana rzecz! pomyśl że miliony ludzi to robi, w tym blondynki :P w niektórych krajach jest tak że po zdaniu teorii wsiadasz i jedziesz, tylko masz jakoś oznaczone auto że "uczysz się"

Gość gość
A Jak zaparkuje, to nie wiem jak mam kręcić kierownicą żeby wyjechać tyłem :(wstyd jak uj:( :(

Gość gość
wstyd to byłby jakbyś wypluwała zamiast połykać W życiu są ważniejsze rzeczy od głupiego prawka

Gość gość
Pfffff

Gość gość
Ile potrzebowaliscie dodatkowych godz? Bo ja będę musiala chyba nastepne 30 wykupic:(

Gość gość
10 h za mna , niby juz o biegach pamiętam Ale te parkowania straszne:( a na krzyzowkach glupieje :(

Gość gość
spokojnie nauczysz się :) stres na początku jest u każdego. musisz być pewna tego co robisz. podstawa to dokładne rozglądanie się na rondach, przejściach, na egzaminie to bardzo ważne, no i oczywiście w codziennym życiu potem ;) takiej prawdziwej pewności w jeździe nabierzesz gdy odbierzesz już prawko i przejedziesz kilka tras SAMA np. do sklepu szkoły/pracy. krótkie proste trasy. w końcu będziesz pewna siebie na drodze

Gość gość
Rozgladac sie rozgladam Ale mój instruktor juz z daleka mi każde raz na dwójkę dawać raz na jedynkę no głupiec idzie:(

Gość gość
Półmetek za mną a ja się dziś cofnelam do pierwszej lekcji :o aaaaaaaaaa :(myślałam ze już łapie pomalu A tu dzisiaj babole non stop :o . Ja jak Pan Franciszek :( :o I Przemo :D

Gość gość
Ja najwieksza przezywaczka zdałam prawko dzisiaj za drugim razem hurrrrrrrraaa szok !