Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego teściowa nie poprosi mnie abym pozwoliła jej zająć się wnukiemq

Polecane posty

Gość gość

Dlaczego ją to nie interesuje że mi jest ciężko bo mąż w pracy a ja zajmuje się jej wnukiem? Ja nie będe jej błagała o pomoc, ale nic nie stałoby na przeszkodzie gdyby poprosiła mnie abym dała jej wnuka na parę godzin i sama bym odpoczęła. Stare baby są wstrętne.

Gość gość
yyyyyyyyyyyyy, a tak poza tym to wszystko z Tobą dobrze? kogo to dziecko Twoje czy teściowej? teściowa swoje dzieci już odchowała. zajmowanie się wnukami to nie obowiązek ale dobra wola dziadków. Pewnie nie chce się narzucać z pomocą. Poproś ją sama o pomoc, korona Ci z głowy nie spadnie, a teściowa na pewno chętnie pomoże.

Gość gość
słabe prowo

Gość gość
Bo jej się nie chce? Jest na emeryturze, więc korzysta.

Gość gość
a niby dlaczego by miała? teraz coraz więcej babć żyje swoim życiem i bardzo fajnie :) odchowały już przecież swoje dzieci, które często musiały wychować same bez niczyjej pomocy. mnie osobiście wkurza jak rodzice podrzucają dzieci na weekend do dziadków, albo wykorzystują ich cały wolny urlop . moi teściowa nam pomaga ale jej nie wykorzystujemy. zajmuje się małym kiedy naprawdę nie mamy z nim co zrobić, np teraz jak żłobek jest zamknięty. ale mąż ma zmianową pracę więc tygodniu teściowa zajmuje się małym 2-3 razy max.

Gość gość
9:58, 2-3 razy w tyg to dosc duzo, takze tesciowa jest dla Was chyba ogromna pomoca. nic dziwnego ze autorka tez by chciala odpoczac, ale prawda jest taka ze tesciowie nie maja najmniejszego obowiazku pomagac, a stwierdzenie ze jeszcze powinna o to poprosic jest smieszne i nie wiem czy na serio :D

Gość gość
powiedz swojej mamusi niech cię prosi:d od teściowej wara

Gość gość
gość wczoraj 9:58, 2-3 razy w tyg to dosc duzo, takze tesciowa jest dla Was chyba ogromna pomoca. nic dziwnego ze autorka tez by chciala odpoczac, ale prawda jest taka ze tesciowie nie maja najmniejszego obowiazku pomagac, a stwierdzenie ze jeszcze powinna o to poprosic jest smieszne i nie wiem czy na serio smiech.gif x oczywiście :) jestem bardzo wdzięczna za pomoc teściowej, ale to my zapytaliśmy czy nam pomoże i czy będzie miała na to siły :) jak byłam na macierzyńskim sama zajmowałam się z mężem synkiem i jak teściowa przychodziła w odwiedziny to razem szłyśmy na spacer :)

Gość gość
ja mam dwoje małych i daje rade , tak źle i tak nie dobrze, moja mnie prosi, ze zajmie się ale ja nie chce

Gość tesciowa5
to po wuj sobie dziecko zrobiłaś, się myśli jak sie giry rozkłada