Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

PRZEGRAŁEM ŻYCIE

Polecane posty

Gość gość

j.w :(

Gość gość
Ja też ale jakoś to trzeba ciągnąć. Czekam aż wykończy mnie jakiś rak czy coś.

Gość gość
to tak jak ja obecnie szukam sobie jakichś potężnych wrogów żeby przynajmniej umrzeć z klasa

Gość gość
poziom frustracji i desperacji osiągnął punkt kulminacyjny ale nie chce zdychac na raka albo przygnieciony własnym garbem w kolejce po zasiłek. wolałbym nadepnąć komuś na odcisk tak zeby mi zafundował jakąś widowiskową eutanazje tak dla przykładu:)

Gość gość
przy czym licze na ludzi, którzy nie muszą sie liczyć z konsekwencjami i po prostu wykonają wyrok oficjalnie a nie ze strachu będą uciekali sie do jakichś trucizn itp:)

Gość gość
tak szukam od dłuższego czasu prowokuje i dooopa. chyba nie ma w polsce poważnych ludzi

Gość gość
a, bez obrazy, ci którzy sie boją msw to są leszcze i wolałbym zdechnąc na czyraka fiuta niz na ich zlecenie

Gość gość
brałem pod uwage samo msw ale ci by chcieli na mnie zarobic jeszcze w dodatku rzucili by mnie na pastwe jakimś pedałom w pierdlu. zresztą komuchy nie mają godności czyli też odpadają

Gość gość
chyba bede musiał do yakuzy zadryndać ale to znowu trzaby sie japońskiego uczyc:(

Gość gość
wbrew pozorom ten rynek wydaje sie byc delikatnie zaniedbany

Gość gość
chyba nie ma popytu. tyle wiem z ekonomi, że jak nie ma popytu to trzeba go stworzyc;)

Gość gość
bedą dziegi msw sie zaintersuje partycypowaniem w ...kosztach...i nie trza bedzie podcierać dooopy po każdym morderstwie. może nawet da sie to włozyc w sektor usług

Gość gość
także zanim to opatentuje to chociaż ktoś albo ktosia mogłiby mnie w duchu zdrowej wolnorynkowej konkurencji wykończyc zebym przypadkiem nie zmonopolizował tego do teej pory poletka chwastów. to lubicie najbardziej. zakooorfiac innym pomysły i dorobek co nie? a tu prosze niewygórowana cena w dodatku idealnie w waszych klimatach a chetnych brak.

Gość gość
myslicie ze bede wam sypał pomysłami z rekawa do waszej usranej smierci? pioertolcie sie łajzy

Gość gość
a wy bedziecie leżeli kooorfa kołami do góry i pierdzieli w atłasowe psześcieradła prz akompaniamencie złotych telefonów z gorącą linią do jednego czy drugiego l********ga w tym albo innym ministerstwie. macie kooorfa poczucie chumoru mam nadzieje że go nie stracicie z cała resztą która ukradliście