Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co zrobić ? Nie mam sily

Polecane posty

Gość gość

Cześć mam 21 lat i chce byście mi doradzili. Co jest nie tak ze mną ? Jestem tzn byłem z kobieta od 5 lat cudowna brunetka rok mlodsza jak z bajki seksowna zadziorna . Kiedyś było cudowne spędzaliśmy cały czas razem wspólne wypady zabawy itd często się kłóciliśmy No ale taki ma charakter lubi jak jest po jej stronie . Ma rodziców w Anglii i co roku tam jeździmy , rok temu pod koniec powiedziała mi ze ona się meczy w tym związku i chce odejść bo niczego nie spróbowała w życiu i jej na mnie nie zależy nawet ze życie w łóżku ja nie kręci ze mną. próbowałem to zmienić ale nic nie dało rady , odeszła. Przez 3 miesiące starałem się przynosiłem kwiaty chciałem by czuła ze ja kocham i mi zależy na nic to się stało . Odpuściłem Po tygodniu napisała ze chce się spotkać i ze łzami w oczach mnie przeprasza i chce być ze mną , bardzo się ucieszyłem i wróciłem do niej . Było okej wróciliśmy do siebie często kochaliśmy ale potem znów kłótnie znów już nie chciała często ze mną sie kochać (raz w miesiącu to był cud ) . No i przyjechaliśmy teraz do Anglii i znów były kłótnie bo mnie wkurzało ze ona woli iść na zakupy niż iść ze mną np do parku usiąść na ławce i się przytulić :( było zero czułości i odeszła ode mnie . Czuje się jak intruz w domu bo jedynie z jej tata mam dobry kontakt :( ona mi oświadczyła ze nie będzie znów do tego gowna wchodzisz i jest zmęczona tym związkiem :( co mi radzicie zrobić ?:(

Gość gość
A co chcesz zrobić a raczej co mógłbyś ?

Gość gość
Wszystko

Gość gość
Chce z nią być ale ona ze mną nie :( i to boli cholernie :(

Gość gość
To "wszystko" schowaj i może inna kobieta doceni. W tej relacji jest pozamiatane.

Gość gość
Od tego się nie umiera, poboli i przestanie. No chyba, że lubisz jazdę na kolejce górskiej i bycie zapchaj dziurą.

Gość gość
Ale może zmieni zdanie jak rok temu :( zależy mi na niej i nie umiem bez niej :(

Gość gość
Czyli lubisz, czekaj, rok szybko zleci. Takie teksty lepiej brzmią w ustach kobiet ;)

Gość gość
Nie bądź płaczliwą mameją tylko facetem. Olej tą niezrównoważoną babę i poszukaj fajnej, miłej dziewczyny.