Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

abu abu

mam poważny problem

Polecane posty

dostałam wypowiedzenie... nie z mojej winy... Chodzi o to że wprowadziłam się do pokoju, gdzie jest taki Pan, innego wyjścia nie mam. No i jak go do siebie zniechęcić. Jest miły to coś chce kupić, to podwieść, traktuje seks jak sport, opowiadał mi o tym, i że płaci dziewczyną. Ja czuję jakby on mnie zachęcał... Co mam zrobić, żeby si e mną nie interesował , ale też nie chciał mnie wyrzucić. Płacę 349zł miesięcznie. Powiedziałam że lubię facetów jak się do mnie nie zbliżają, i ze nie mam dla nich czasu. Jakieś rady?

Gość gość
19 lip 2016 wbrew woli mieszkańców Rada Ministrów zatwierdziła poszerzenie granic Opola które weszło w życie 1 stycznia 2017 roku - nto.plwww.nto.pl › Wiadomości › Opole 19 lip 2016 - Rada Ministrów zatwierdziła we wtorek projekt powiększenia Opola. Faktycznie stanie ... Rada Ministrów zatwierdziła poszerzenie granic Opola. Sławomir .... Bez zmiany ustawień pliki są zapisywane na urządzeniu. Więcej .

Gość gość
1 stycznia 2017 roku opole zmieniło granice i 12 wsi z 4 sąsiednich gmin włączono do Opola 1 stycznia 2017 roku?

Gość gość
Świerkle Miejscowość, Polska Świerkle – część miasta Opole położonego w województwie opolskim. Miejscowość wraz z obrębem ewidencyjnym wsi włączono do Opola 1 stycznia 2017. Wikipedia Pogoda: 22 °C, wiatr płn., 3 km/h, wilgotność 75% Województwo: Województwo opolskie Czas lokalny: wtorek, 17:19 Nadchodzące wydarzenia

Gość gość
up