Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ktoś zajmuje się może haftem maszynowym?

Polecane posty

Gość gość

Nie mogę znaleźć informacji jakie mnie interesują, i chyba tutaj ostatnia nadzieja. Chodzi mi konkretnie i haft riszelie maszynowy. Do tej pory haftowalam ręcznie ale mam trochę zaległości i chciałabym przyspieszyć haftujac na maszynie. Wszędzie niby dużo różnych informacji ale ja jestem laikiem i chciałabym aby mi ktoś pomógł od podstaw. Jeśli jest jakaś osoba znajaca się na rzeczy to proszę o pomoc. Może macie babcie lub mamy które ogarniaja temat, będę bardzo wdzięczna. Z góry dziękuję.

Gość gość
Niestety ja nie mam pojęcia o hafcie, ale ty masz chyba w rękach skarb, skoro śmigasz ręcznie haftowanie, zazdroszczę tej zapomnianej umiejętności. Sprawdziłam co to ten haft riszelie, jest przepiękny a te wszystkie cudeńka które widziałam dla mnie w życiu nie do osiągnięcia. Pozdrawiam.

Gość Kalinowska28
Może odezwij się do Hafciarni Małgorzaty Ślęzak? Zdecydowanie znają się na rzeczy. Jeżeli chodzi o haft richelieu to odebrałam ostatnio i wyszło PRZEPIEKNIE

Gość anka93222
Haft Komputerowy Ślęzak - robią naprawde dobrą robotę. Odezwij się do nich.

Gość wyimaginowanakochana
Jeżeli chodzi o haft komputerowy to korzystałam z usług hafciarni Ślęzak. Starannie wykonane, szybko zrealizowane i do tego wygląda dokładnie tak jak chciałam. Haft 1 klasa ^^

Gość annaamaria
@wyimaginowanakochana Zgadzam się kochana. Odświeżyłam dzięki nim połowę swojej garderoby :p

Gość hafciarkaa
Jeśli chodzi o haft to tylko hafciarnia Ślęzak! Szczerze polecam !!