Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mamdosyc123

Idę dziś na randkę, ale mam narzeczoną

Polecane posty

Gość Mamdosyc123

Jestem w kilkuletnim związku, oświadczyłem się pół roku temu. Ale im bliżej planowania ślubu tym większe mam obawy czy to się nie dzieje za szybko i czy ja na pewno chcę się z nią ożenić. Kilka razy mieliśmy się rozejść i narzeczona szaleje, płacze, rozwala talerze, grozi samobójstwem - czy to nie jest gra na emocjach? Dosyć tego, dziś idę na randkę z normalną zrównoważoną dziewczyną. Mam już dosyć.

Gość gość
Po co się oświadczałeś?

Gość Mamdosyc123
gość dziś , Bo głupi byłem, uwierzyłem wszystkim dookoła, że tak trzeba, że już wypada, że ona czeka, że oni już po slubie planują dzieci, a ile my tak bez formalności będziemy sobie żyć bez ślubu... No i kiedyś stwierdziłem, no dobra, to może faktycznie ożenię się i założę rodzinę No i źle zrobiłem, nie chce chyba z nią zakładać rodziny.

Gość gość
No to wpakowales sie w przykry uklad. Wspolczuje. Ciekaw jestem co zrobisz i jak z tego wyjdziesz. Daj znac,

Gość Mamdosyc123
Najgorsze, że dziewczyna,z którą się umówiłem nie wie, że ma narzeczoną, a w sumie to od dłuższego czasu gdzieś na siebie wpadaliśmy w pracy i nie jest randka w ciemno, raczej oboje mamy co do siebie jakieś minimalne oczekiwania, nie wielkie wiadomo, ale jednak i to czuć. Kurde to słabo.

Gość gość
Mnie kobiety nie chcą więc autorze jako ten, którego chcą musisz zaspokajać seksualnie singielki!

Gość gość
No naprawdę, dziwne ze nie wie. Mam nadzieje, ze obie cię kopna w tyłek, jak się dowiedzą jakim palantem i kłamca jesteś.

Gość gość
A mówi się, że to kobiety nie puszczą jednej gałęzi zanim nie złapią drugiej....