Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wielki w

W którym mieście jest najwięcej dziewczyn

Polecane posty

Gość Wielki w

Witajcie, mam 32 lata, obecnie nie jestem w związku ich chcialbym zmienić coś w moim życiu Zacząć od podstaw, czyli mogę się przeprowadzić do nowego miasta No i teraz pytanie: jakie miasto umożliwia mi poznanie wielu dziewczyn, gdzie coś się dzieje? Chcę być aktywny w tym nowym miejscu zamieszkania

Gość gość
w każdym nieudolny matole są kobiety wolne i zajęte.

Gość gość
Jak szukasz porządnej kobiety do związku to unikaj większych miast jak warszawa!

Gość gość
unikaj poznania tam kobiety mają anteny na głowie a w krakowie mają liczniki w pochwach

Gość gość
W Warszawie od zatrzęsienia singielek 30 plus.

Gość Wielki w
Byłem kiedyś w Lublinie, tam w knajpach roiło się od studentek, ale dla mnie to już raczej takie minimum 25 +

Gość gość
gość dziś W Warszawie od zatrzęsienia singielek 30 plus. x Rozwiązłych szmat albo babochłopów korpo. A autor szuka dziewczyny

Gość gość
W Warszawie dużo singielek? Bo ja po 30stce też, więc może żone sobie tam znajdę?

Gość Wielki w
Pamiętam,że w Lublinie były ładne no i z KUL-u dużo pewnie ; D Tylko nie wiem jak tam z pracą

Gość gość
gość dziś Jak szukasz porządnej kobiety do związku to unikaj większych miast jak warszawa! Dlaczego? A jak ktoś mieszka w Warszawie to gdzie ma jechać do Iranu?

Gość gość
gość dziś Jeśli szukasz kandydatki na żonę to nie w Warszawie a w Iranie nikt się nie przyzna do Chrześcijaństwa bo tam za bycie Chrześcijaninem idzie się o więzienia. Poszukaj może Poznań albo mniejsze miejscowości. Albo za granicą kraju np. Ukraina, Węgry, Łotwa, Litwa

Gość Wielki w
Spoko nie mam ciśnienia na pobożne dziewczyny, po prostu na fajne i normalne Może w wawce tez takie są

Gość gość
Wszędzie można znaleźć fajne i ładne. W Warszawie w dodatku łatwo poznać, bo jest ich dużo i są dość zdesperowane.