Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wrzucanie zdjęć dzieci na facebooka

Polecane posty

Gość gość

Nie rozumiem czemu matki to robią?? pochwalić się chcecie i tak te dzieci podobne do siebie wszystkie po co to robić kogo to obchodzi.?A potem tak jak przy tym oszuście z Antosiem ktoś wezmie zdjęcie waszego dziecka i wykorzysta w taki sposób. Myslcie troche proszę.....

Gość Kobieta po trzydziestce
Mnie to nie dotyczy. Nie ma mnie na fejsbuku ani na tłiterze.

Gość gość
Tak po to aby się pochwalić bo myślą, że mają czym, są dumne z tego co mają.

Gość gość
Jakie są przyczyny, to mało ważne. Ale bardziej dzieci mnie to, że ludzie nie mają wyobraźni i nie myślą, że w Internecie nic nie ginie. Nie wiem czy my chcielibyśmy, aby każdy mógł teraz oglądać nasze zdjęcia na nocniku czy w innych sytuacjach. Przecież z tych dzieci wyrosną za chwilę nastolatki i będą się tego wstydzić. Pomijam to, że współczesne dzieci będą mogły dokopać się np. do nie zawsze kryształowej przeszłości rodziców....

Gość gość
A ostatnio w USA chyba - nastolatka pozwala rodzicow za to ze umieszczali jej zdjecia w sieci i wygrala. Mam nadzieje ze i nas tez kiedys kogos tak dla przykladu ukaraja.

Gość gość
A ja nie rozumiem po co ktoś ogląda posty które go nie interesują, nawet jeśli ktoś ma profil publiczny- to możesz zaznaczyć opcję nie wyświetlania jego postów i po problemie. Sama mam zamknięty profil, zdjęcia oglądają osoby które to interesuje, nie wrzucam kompromitujących- w ogóle wrzucam niewiele, rodzina nie wrzuca naszych zdjęć, ale nie mam żadnego problemu ze znajomymi które zalewają swój profil zdjęciami Nataniela czy Julci... co kto lubi.

Gość gość
A ja nie mam fejzaa. Ma whatsapp i tam duzzzo znsjomych , ktorym pokazuje swe pociechy:)

Gość gość
Ja wstawiam zdjęcie dziecka, ale nie kompromitujące :) np, gdy się urodzil- owiniety w kocyk lub gdy zaczyna chodzić. Jako matka jestem dumna ze swojego dziecka i dziele się tym że znajomymi, bo tylko oni mogą zobaczyć moje posty na fb