Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZastanawiającaSie

Prędzej czy pózniej kobieta zdradzi

Polecane posty

Gość gość
Bo w każdej kobiecie jest k***y 2/3

Gość gość
Bylam wtenczas trzy miesiace po slubie i na poczatek zamieszkalam u meza z jego rodzicami.Tesciowi bardzo sie podobalam jak tylko mial mozliwosc to dyskretnie zawsze cos milego uslyszalam co mnie poniecalo.Byl to wtenczas piatek gdy zadzwonil tel. a przy tel kuzynka mojego meza i powiedziala smutna wiadomosc ze jej mama a siostra mojej tesciowej jest w szpitalu.Mieszkali od nas ponad 500km Maz byl na urlopie szybko sie spakowali i pojechali, ja zostalam sama z tesciem.Gdy pierwsza kolacje z nim jadlam juz slyszalam bardzo duzo slow podniecajacych i nadmienil mi ze go mocno podniecam,skladal mi przyzeczenia ze jesli na cos mu pozwole to napewno nie bede zalowala i zostanie to miedzy .nami. Badzo dlugo nad tym myslam ale w nastepny dzien podczas sniadania moja decyzje mu przedstawilam. Jak juz tak daleko bylismy i lozko zajelismy to wtenczas strachu nabralam bo mial duzo wiekszego od syna swojego, decyzja zapadla to juz nie cofalam sie tylko olejkiem dobrze sobie wejcie naoliwilam i jego poprosilam zeby delikatnie wemnie wchodzil.Bardzo ostroznie we mnie wszedl, nawet nie myslalam ze tak to sie zacznie, nie moglam sie nacieszyc tym ze tak wspaniale mnie bzyka.Po pierwszym zazie zarzal tabletke na wzmocnienie i tak nam ten dzien przelecial.Dzisiaj nie pamietam ile razy mnie urzywal,pamietam ze moje marzenie sie spelnilo, Przeczenia nie zlamal, a pozniej jeszcze od czasu do czasu jak bylismy sami to mu pozwalalam, ale z innym meza nie zdradzalam,

Gość gość
ale z tesciem to nie zdrada ;-)