Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćxox

Przez moje kompleksy nie wychodzę prawie z domu..

Polecane posty

Gość gośćxox

Przez moje kompleksy boje sie wychodzić z domu, do sklepu (ktory jest 3 minuty od domu) nie pójdę sama, z kims (ale też niechętnie) Jakieś sprawy załatwić poza domem to dla mnie horror :(. Wszystko mnie stresuje, ludzie ich się najbardziej boje, że zaczną mnie wyśmiewać itd. Marnuje sobie życie, mam dopiero 18 lat, moim kompleksem jest moja waga, przez nią wszystko trace i sie wszystkiego boj****** w podstawówce, w gimnazjum, wszystkie szkolne wyjscia, to wszystko mnie ominęło. Na basen nie pójdę, jutro moja rodzina wyjeżdża na tydzień, nad jezioro, a ja ? Zostaję w domu.. Próbowałam tyle razy coś zrobić ze swoimi kompleksami, ale zawsze sie to kończyło porażką, już nie wiem co mam robic, mam dość tego wszystkiego :( Jest jeszcze jakaś nadzieja dla mnie ?

Gość gość
Zmiana diety + sport

Gość Edziaaaaaaaa
Schudnij albo przytyj w zaleznosci od tego jaki masz problem. Jak nie umiesz to idz do dietetyka i wykup trenera do ćwiczeń (jesli chcesz schudnac) Dopóki żyjesz masz jeszcze szansę.

Sądzę, że mój poprzednik ma 100% rację :) Nic dodać, nic ująć...

Gość gość
Idź do psychologa , on nauczy Cię jak akceptować siebie taką jaka jesteś i mieć w czterech literach opienie innych . a jak już się tego nauczysz to wtedy łatwiej będzie Ci zawalczyć o siebie i swój wygląd. Świat przed Tobą dziewczyno !!

Gość gość
nie wiem czy to nie depresja? Poszukaj pomocy u psychiatry badz psychologa.

Gość gość
Przede wszystkim potrzebna ci pomoc psychologiczna. Waga to sprawa drugorzedna.