Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

w wieku 29 lat zostalam singielka

Polecane posty

Gość gość

Mam szanse jeszcze kogos poznać jesli wyglądam mlodo jak na swoj wiek?( obcy ludzie daja mi 24, 25 lat).

Gość gość
Jak jesteś ładna, wykształcona i dobrze zarabiasz to nie.

Gość gość
Podobno jestem ładna (tak mówią, ale nie mnie oceniać), wykształcona też, nie zarabiam za to zbyt dobrze, chociaz mam prace biurową, ale malo platna ;) i tak to wyglada

Gość gość
gość dziś To masz max 40% szans. Jakbyś była chociaż przeciętna z wyglądu lub niewykształcona to miałabyś większe szanse.

Gość gość
Znajdziesz kogos. Tylko uwierz mi ze nie ma co szukac na sile bo to nic z tego nie bedzie. Lepiej poczekac na przeznaczenie

Gość gość
W tym wieku jest duzo wolnych osob. Tylko tez zalezy gdzie sie mieszka, bo jesli na zalanej blotem wsi to juz trudno kogos poznac

Pewnie, że znajdziesz. Zostałam singielką na szczęście w wieku 29 lat, a tego jedynego poznałam w wieku 32 lat :) Jestem wykształcona i ponoć ładna. Wszystko przed Tobą kochana i nie słuchaj tych głupich komentarzy, bo tylko Cię zdołują. Jesteś młodą kobietką :)

Gość deitchwen
Ja jestem wieczną singielką w tym samym wieku i powiem Ci, że strasznie trudno jest poznać kogoś w odpowiednim wieku. Wszyscy dookoła mnie są młodsi, połowa ma stałe partnerki, reszta tylko imprezuje. A faceci po trzydziestce są już żonaci i dzieciaci. Ci, co zostali, to zdecydowanie nie mój typ. Życzę Ci powodzenia, ale ja wiem, że umrę starą panną.

Gość gość
deitchwen dziś ty też zostałaś nie jesteś w typie mężczyzn