Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie

Polecane posty

Gość gość

Czy 100% introwertyczka ma szansę na znalezienie partnera?

Gość Szaszłyś
to zależy czy ładna czy brzydka 🖐️

Gość gość
Na pewno nie, jeśli będzie siedzieć w domu i będzie czekać aż książę zapuka do drzwi.

Gość gość
Jak pójdziesz do psychologa pare wizyt, to tak. Jak zapoznasz kogoś jak jesteś zamknięta w sobie?

Gość gość
Jest xxi wiek. Jest internet. Nie trzeba wychodzić z domu na umór. Ja swojego chłopaka poznałam wlasnie przez internet. Miałam głęboka depresje i nie wychodziłam z domu. Dzieki jego niezłomności depresja to teraz wspomnienie a introwertyczką sama trochę jestem moze nie w stu procentach ale powiedzmy w 70 także nic straconego. Co ma być to bedzie

Gość gość
W d. mam szukanie partnera. Mam poważniejsze problemy.

Gość gość
Każdy dobiera się do charakteru i sposobu życia, chcesz poznać drugą osobę podobną do twojego zamknięcia ? może zasługujesz na cos więcej od życia, dla tego popracuj trochę u psychologa.

Gość gość
Tu autorka. Dziękuję za odpowiedzi. jestem introwertyczką i całkowicie utrudnia mi to życie :( jestem małomówna, nie lubię imprez, jestem domatorką, jestem bardzo grzeczna, nudna, niestety nieśmiała. opis z wikipedii dokładnie 1:1 mnie opisuje. nie ucieknę przed samą sobą, albo to zaakceptuje, albo będę udawać, zmuszać się do, na przykład zabierania głosu w rozmowie, a w domu "odchorowywać" stracone zapasy energii i grę nie siebie. ech ciężki ten żywot... czy introwertyczce uda się poznać mężczyznę, który zaakceptuje tę osobowość, nie będzie chciał zmieniać jej, ani nie będzie (jak to ekstrawertycy mają w zwyczaju) kpił z introwertycznej hm dziwności? dzikości? piszcie.