Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem facetem i w lecie opalam się w stringach

Polecane posty

Gość gość

Jest zabawnie. Moja kobieta uwielbia opalone pośladki i jasne paseczki nad nimi. Na plaży czy w parku często inne dziewczyny są nagle zainteresowane i zagadują. Słyszymy czasem, jak starsi ludzie coś komentują, zazwyczaj ze zdumieniem, najczęściej sympatycznie. Fajne doświadczenia. Nie, nie jesteśmy obleśnymi staruszkami. Zgrabne sylwetki, jędrne pupy, generalnie chyba atrakcyjny wygląd ;) Ktoś też się tak bawi?

Gość gość
a kogo to obchodzi w czym się opalasz? to twoje życie, a ono lansu nie potrzebuje :P

Gość gość
Nie potrzebuje. Ciekawy jestem, czy inni podobnie się zabawiają.

Gość gość
ja opalam się nago, to o wiele lepsza "zabawa" i nie wyglądam jak zebra w konwulsjach :P

Gość gość
Stringi są obleśne nawet na kobiecie, lecz się zboku bo w domu sobie możesz cbodzić nawet z pióropuszem w dopie, ale między ludzi się pchać z dopą na wierzchu to tylko oblech zboczony! :-O

Gość stringboy
"Stringi są obleśne nawet na kobiecie, lecz się zboku bo w domu sobie możesz cbodzić nawet z pióropuszem w dopie, ale między ludzi się pchać z dopą na wierzchu to tylko oblech zboczony" Takie teksty to tylko zacofani drobnomieszczanie piszą. Ja też noszę stringi, ale nie paraduję w nich z racji takich ludzi jakich cytowałem powyżej. Stringi są super wygodne i pierw polecam sprawdzić ich wygodę a później się wypowiadać.

Gość gość
Mamy równouprawnienie więc możesz nawet stanik założyć. Masz do tego prawo! Dość dyktatury kobiet! Dość dyskryminacji mężczyzn!

Ja też noszę stringi, x jprdl to jest was więcej ? do czego ten świat zmierza :O

Gość gość
Hahahahahaha :D

Gość gość
A i owszem i to tyłem z przodu bo tak jest mi najwygodniej, ale w tym zacofanym kraju nie mogę tak wyjść na plażę czy basen. Kobietom też radzę spróbujcie je nosić tak jak ja.

Gość gość
Poza polskim zacofanym moherowym ciemnogrodem opalanie w stringach to norma, nikt nie zwraca uwagi, nikogo to nie szokuje.