Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój brat nie potrafi położyć paneli

Polecane posty

Gość gość

Normalnie głąb, męczy się od dwóch godzin a dopiero położył 5 paneli. normalnie nieudacznik.

Gość gość
Pomóż mu sieroto manualna a nie stoisz i jęczysz

Gość gość
Mylisz się,nie każdy musi umieć układać panele a przypuszczam ,że on wcześniej się tego nie uczył więc może nawet nie powinien się do tego zabierać.Skoro to takie proste to może sama to zrób.Ciekawe czy brat ma chociaż teoretyczną wiedzę o układaniu paneli.To nie są klocki i musi to być zrobione według pewnych reguł.

Gość gość
To ty jesteś głąb jeśli wymagasz tego od kogoś kto nie ma w tym temacie doświadczenia i jeszcze w internecie tak piszesz o swoim bracie.Nie zasługujesz na to aby on nazywał cię swoją siostrą

Gość gość
Facet powinien umieć robić takie rzeczy. wymagają od kobiet żeby potrafiły gotować a sami nie potrafią nic zrobić.

Gość gość
To nie jest takie proste jak się wydaje... Niewielki pokój męczyłem za pierwszym razem cały dzień, najwięcej czasu jednakże zajęło mi przycinanie tego g****a ukośnicą :D ty, autorko, na bank straciłabyś przy tym paluchy :D

Gość gość
Ja nie jestem od robót męskich, za to potrafię super dobrze gotować a ciasta to u mnie majstersztyk. Dla mnie facet powinien sobie radzić z drobnymi remontami, naprawami itd a kobieta powinna dobrze gotować sprzątać itd.