Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Laptop czy konsola?

Polecane posty

Gość gość

Żeby pykac w fife, pesa np. Laptop pewnie drozej mnie wyjdzie zeby gra dobrze dzialala i wygladala? Ile mniej wiecej taki moze kosztowac? Stacjonarny komp odpada.

Gość gość
Czytalem właśnie teraz o tym i juz za 3200 mozna miec z******ty do gier. Chyba sie zdecyduje chociaż cena dwa razy wyzsza ale to nic.

Gość kafepseudokibic
Trele morele, szeptacze to k***y i cwele!

Gość domikamika
zdecydowanie konsola. ja mam ps4 pro z media expert (teraz sa promki - kupilam tydzien temu) i nie wyobrazam sobie za bardzo grac na lapku.

Gość karolakrezji
ja tez jak ktos wyzej mam ps4 pro - kosztowala chyba niecale 2 koła. duzo lepszy zakup niz laptop, choc tez sie chwile wahalam :). ale zagadalam do sprzedawcow w media expert i pomogli mi podjac decyzje - powiedzieli o wszystkich plusach i minusach, jak co do czego itp. dlatego moja rada jest taka zebys po prostu zapytala jakiegos ogarnietego sprzedawce :)

Gość Marinta
Uważam, że konsola jest lepszym rozwiązaniem, w szczególności, że wszystkie przeznaczone gry na konsolę z pewnością nam zadziałają. Możecie zajrzeć sobie do http://powerplay.com.pl/kategoria/nintendo-3ds/ , gdzie dostępna jest oferta gier na konsolę Nintendo 3ds. Zobaczcie, a może również i wam się spodoba ta konsola.

Gość marcel98
tak a propo media expert i PS4 Pro to nie wiem czy widzieliście ale teraz jest dobra okazja, wymieniają stare konsolę na tą nową. Ja mam PS4 1TB to jak czytałem dzięki temu 300 zł mniej dam za tą nówkę i jeszcze bon na gry za tyle samo mi się trafi, więc jakieś gierki wybiorę z pewnością :)

Gość gość
korzystałem, z tym że ja dostałem 500zł upustu i bon na 500zł na gry :D coś czuje ze z sesją mogą być małe problemy teraz :P

Gość gość
U mnie padło na konsolę i nie żałuję :) akurat trafiłam na dobrą ofertę na stronie www.hdmarket.pl bo w zestawie dostałam jeszcze parę gier. Jak porównywałam w innych sklepach to było dużo drożej.

Gość gość
tak, konsola najlepsza i ja tez wymienilem stare ps4 w tej promocji w media expert

Gość okkok
w moim przypadku - laptop do pracy, konsola do grania. wymienil ktos konsole na ps4pro? jak wrazenia?

Gość wuwu88
Ja wymieniłem kilka dni temu, promocja spoko za starą ps4 dostałem 500 zl i bon na taką samą sumkę na akcesoria. juz troche pomykalem na ps4 pro , polecam :)

Gość gość
zdecydowanie konsola, mniej zapłacisz niż za kompa. poza tym co chwila fajne promocje masz np. teraz w ME na wymianę starego xboxa360 na one X i do tego fifa19 za 1zł więc raczej wybór prosty