Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mimik 67

Invimed dr Cygal

Polecane posty

Gość mimik 67

Hej dziewczyny zapisałam się do Invimedu do dr Cygal, czy któraś z Was leczy się u niej? Czytałam wiele pozytywnych opinii o tej Pani doktor – ale chętnie dowiem się jeszcze więcej. Czekam na Wasze doświadczenia :)

Gość mini8989
Cześć ja się leczę u dr Cygal jestem bardzo zadowolona. Będę teraz podchodziła do IUI w Katowicach w Invimedzie. Pani doktor to bardzo dobry specjalista, zawsze pyta o wszystkie sprawy naprowadza, daje rady. Nigdy też nie ma problemu z odpowiedzią na maile. Polecam

Gość gość
Zdecydowanie polecam, Pani dr jest młoda i bardzo przyjemna. Podchodzi do pacjenta normalnie, jak do człowieka. Ja jestem u niej po dwóch wizytach – wiec na razie tyle tylko muszę powiedzieć.

Gość gość
Ja się u niej leczyłam – moim zdaniem babka jest bardzo w porządku. Młoda, zna się na rzeczy – nie było naciągania na kolejne badania. Konkretnie bardzo, i nam się udało za 2 IUI. Mieliśmy problem z dojazdem, ale wiesz to już nasza bolączka. Polecam

Gość gość
Co do dr Cygal to mogę wiele się wypowiedzieć, ponieważ byłam jej pacjentką prawie rok. Jest stosunkowo młoda, jednak zna się na rzeczy. Właśnie tez uważam, że to lekarz z powołania. Ciepła, mądra i łagodna w usposobieniu kobieta. Jednocześnie bardzo konkretna – u nas problemem były zaburzenia hormonalne moje ( strona kobieca). Po wyregulowaniu udało się przy pierwszej IUI. Kontakt świetny z Panią dr jak z osobą „bliską” jeśli mogę tak to ująć. Można zapytać o wszystko, nawet najdrobniejsza pierdołę.

Gość gość
Witam. Pani dr Cygal to bardzo dobry lekarz. Przede wszystkim podchodzi do pacjenta jak do człowieka. Mnie bardzo pomogła. Dzięki Niej wszystko potoczyło się z happy endem. Jestem jej wierną fanka i nie zamierzam zmieniać lekarza. To prawdziwy człowiek z krwi i kości. Wspaniały lekarz z powołania. Mądra kobieta. Wszystkim polecam . Naprawdę cudowna osoba. A proszę mi wierzyć że do łatwych przypadków nie należę mimo to jestem szczęśliwa mamą. Polecam gorąco. Ta Pani to Anioł. Pozdrawiam i życzę Wszystkim zainteresowanym tematem spełnienia marzeń.

Gość gość
Gość a podchodziłaś u niej do IUI, czy ivf? Ja właśnie rozważam albo pójść do niej albo do Sodowskiej – ona też ma dobre opinie w Internecie.

Gość hanna44
Podłączam się pod temat również rozważam dr Cygal albo panią Sodowską. Proszę o opinie...

Gość gość11111
Dnia 29.05.2018 o 16:08, Gość hanna44 napisał:

Podłączam się pod temat również rozważam dr Cygal albo panią Sodowską. Proszę o opinie...

Gdybym posłuchała Sodowskiej to byłabym daleko w polu...jak dla mnie beznadziejna, w ogóle się nie zna i nie ma specjalizacji

Gość Włączcie myślenie Kobiety
Dnia 3.02.2019 o 19:01, Gość gość11111 napisał:

Gdybym posłuchała Sodowskiej to byłabym daleko w polu...jak dla mnie beznadziejna, w ogóle się nie zna i nie ma specjalizacji

Ty najpierw się dowiedz a potem obrażaj dobrego Lekarza. Widać Wasza Ania tak mydli Wam oczy, ze zapominacie o rozumie. Do czasu jak Was oleje i jak coś będzie innaczej niż sobie założy - wtedy zobaczycie jakim jest „aniołem” jak przestanie wam odpisywać i będzie w klinice przed Wami uciekać. Znam to z autopsji jak uciekała przede mna w klinice .... zero odpowiedzi na smsy, zero dostępnych wizyt. Jak Pacjentka z czarnej listy bo przecież nie przewidziała ze coś może pójść nie tak i po punkcji ledwo żyłam . A jak przyszłam na wizytę to uciekła przede mna. Żenujące!