Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pan Tajemniczy

Serial Ranczo górą!!!

Polecane posty

Gość Pan Tajemniczy

Ranczo to mega serial uwielbiam go a kto go nie lubi to jest po prostu babcią. Nie wiem czemu go zakończyli powinno być ze 200 sezonów. Co wy na to by wywołać zbrojne powstanie przeciwko Wojciechowi Adamczyk i zmusić go siłą do zrobienia kolejnych sezonów a za karę że chciał zakończyć Ranczo zmusić go do czyszczenia kabli.

Gość Pan Tajemniczy
Przepraszam ostatnie słowo to ,, kibli,,.

Gość gość
Adamczyk by chcial go dalej robic ale kasa jest z TVP a odkad panuje tam Kurski i #dobrazmiana to niestety... Niedlugo zakoncza serial "Klan" a w jego miejsce wroci serial "Plebania" juz kreca nowe odcinki. Na poczatek puszcza ostatnie 100 odcinkow dla przypomnienia serialu a potem juz beda nowe. Natomiast wracajac do rancza to tak jak mowie aktorzy i rezyser sa gotowi na nastepny sezon, scenariusz juz jest napisany no ale niestety funduszy brak. Moze gdyby Polsat wykupil prawa do serialu to by dalej krecili, ale to raczej nie wypali i Adamczyk Zak Barcis i spolka i tak wroca do polsatu bo chca krecic nowe odcinki serialu "Miodowe lat" ale te klasyczne te najfajniejsze krecone w studiu a nie te govniane "calkiem nowe lata miodowe". Podobno ma byc to jakby Lata miodowe 20 lat pozniej Krawczykowie i Norkowie beda mieli nastoletnie dzieci.

Gość gość
kocham RANCZO, też chcę by wróciło , juz nie pamiętałam wszystkich odcinków i oglądałm powtórki na tvp seriale, najbardziej mnie wkurzała tylko 1 postac ta Monika agentka Kusego, teraz znowu zaczęłam ogladac od pierwszego odcinka , za to nie ogladam nic z tych seriali tureckich brazylijskich,

Gość gość
ja sobie codziennie wieczorem wchodzę na telewizorze w aplikacje TVPvod i oglądam sobie dwa odcinki rancza, miesięcznie 60 odcinków oglądam, wszystko za free oczywiście w jakości HD