Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

w jakiej sieciowce wg was ubrania sa dobrej jakosci i nie przypominaja szmat?

Polecane posty

Gość gość

Gdzie lubicie kupować ubrania jeśli odwiedza cię galerie itd.?

Gość gość
moim zdaniem w C&A i w KiK są ubranka, które po kilkunastu praniach wyglądają nadal bardzo dobrze w H&M za dobrej jakości uważam te, które pierwotną cenę nie mają najniższą, czyli nie te za 19,90zł, ale te droższe

Gość gość
H&M, ale tylko linia logg.

Gość gość
Mi na jakości nie zależy, co 3 miesiące max wymieniam garderobę. Może oprócz butów i okrycia wierzchniego.

Gość gość
W KIK są straszne szmaty, jak można w tym chodzić? W H&M są dobre jakościowo te droższe. Linia Logg i Devided jest rzeczywiście dobra. W C&A kupowałam córce jak była mała, były w porządku. Wiadomo droższe ubrania zawsze mają lepszą jakość ;-)

Gość Lukrecja33
Tylko ZARA

Gość gość
Moim zdaniem fajne ciuchy maja: orsay, mohito, makalu, monnari i bonprix ale tylko spodnie (mam czesto taki problem ze jak spodnie sa dobre w nogawkach to sa za luzne w pasie. W tych bonprixowych nie ma tego problemu)

Gość gość
masakra hm to syf nad syfy

Gość gość
ZARA

Gość gość
Solar, Marks&Spencer, Wallis, Tatuum, Kappahl, Promod...

Gość gość
Ja lubię H&M, z reguły kupuję na promocji. I nie widze by się z ubraniami od nich coś strasznego działo - w ciągu kilku lat tylko z jedną bluzką na ramiaczkach miałam problem, ale wydaje mi się, ze ona już od początku miała kiepski szew w jednym miejscu. Te z tańszych linii "kuleczkują" się po jakimś czasie od dotykania w tym miejscu, ale no dla mnie to nie jest nic strasznego, te z droższych faktycznie lepiej się zachowują. Tyle, że mnie tam trzyma to, ze mają mój rozmiar, mają fajne promocje i mają klasyczne ciuchy - bez oczojebnych wzorków, napisów etc. Miałam znajome co strasznie psioczyły ogólnie na sieciówki w tym mówiły jak ciuchy z H&M im się pruły, czy pękały, ale no ja się z tym nie spotkałam. Może kwestia sposobu prania bo ja np. delikatne rzeczy piorę w specjalnych woreczkach, nie używam proszków tylko płynów i żeli, większość moich prań to krótkie programy w niskiej temp bo rzeczy nosimy krótko.

Gość gość
*mówiły w sensie, że bardzo często miały problemy z tymi ubraniami

Gość gość
Lindex i Kappahl

Gość gość
No, ja tez schaffa ostatnio. Jeszcze caly czas promocja jest, to mozna sie obkupic

Gość gość
Newbie w KappAhl i h&m oraz Tchibo Zara ostatnio mega obniżyła jakość i ceny

Gość gość
Jak dla mnie Kappahl ma "ciociowy" styl, tzn taki dla kobiet bardzo dojrzalych, podkreslajacych z duma ze sa juz w srednim wieku

Gość gość
Moja garderoba to 80procent same sukienki więc polecam te z Mohito(ostatni i obecny sezon są w większości nieładne i tandetne jeżeli chodzi o wygląd),ale jakość dość wysoka. Piorę każda po 1 chodzeniu więc często,nic się nie dzieje.W Zarze są sukienki perełki, trzeba się naszukac żeby znaleźć śliczna i db jakości, ale jak się już znajdzie to aż klasa.Mam 2satynowe piękne ,cena 200,zł, podobnie inna z Zary w drobne grochy, wszystkie banki mi je chwalą i pytają gdzie kupiłam. Torby,portfele i buty z Zary-dno .po 1 sezonie się rozwalają zarówno dziecięce jak i dla kobiet. H&m nigdy db jakość, teraz okropne szmaciska.Sukienki szkaradne, buty też. Jedynie dziecięca i młodzieżowa seria jest super ,jakość zmiana, choć moje dzieci mają dużo ubrań więc nie wiem do końca jak się noszą, bo mogę wymieniają sobie te ciuchy często. Reserved sukienki rzadko fajne, ale zdarza się.Seria dla dzieci przyjemna.House, Cropp szmaty jakich mało.