Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

studiuje ktoś z was medycyne ??? co sądzicie o tej uczelni ???

Polecane posty

Gość Miasto Namysłów opolskie wojew
A piłaś kiedyś piwo Namysłów pils z browaru Namysłów? A czy ty w ogóle wiesz jakie miasto jest stolicą polski i gdzie leży Wrocław i Kraków?

15:11 opole to nie wiocha tylko miasto wojewódzkie stolica województwa opole to nie wiocha tylko miasto wojewódzkie które ma 127 tysięcy mieszkańców i jest bogatsze niż Wrocław

Gość gość parasolka
Piosenki to tylko w radio słucham a w TV to tylko sport u mnie leci to kojarzę np.tabele czy kwalifikacje albo kogoś z twarzy:-D ale jak mnie ktoś zapyta to nie kojarzę:-)Opole to wieś zapewne

Gość gość parasolka
15.12 ja nie pijam piwa to raz a dwa znam Wrocła i znam Kraków bo mnie kręcą zabytki i sztuka a nie jakieś tam browary.

Opole to wieś? Opole to bardzo i to bardzo stare Miasto i to miasto wojewódzkie gdyby opole było wsią to by nie było stolicą województwa opolskiego i opole to nie wieś tylko duże miasto i gdyby opole by było wsią to bym w moim nicku nie miałbym napisane miasto Namysłów opolskie wojew

Opole – miasto na prawach powiatu w południowo-zachodniej Polsce, na Nizinie Śląskiej, nad rzeką Odrą. Opole znane jest również jako „Stolica Polskiej Piosenki”. Wikipedia Powierzchnia: 96,55 km² Pogoda: 20 °C, wiatr zach., 8 km/h, wilgotność 43% Hotele: 3-gwiazdkowe za średnio 207 zł. Wyświetl hotele Województwo: Województwo opolskie Uczelnie i uniwersytety: Uniwersytet Opolski, Politechnika Opolska

Gość gość parasolka
A co mnie to interesuje w ogóle.?Nie wiem o co Ty do mnie caman w ogóle?

ps opole jest piękne nie wierzysz to patrz ps w opolu jest najbardziej nowoczesne muzeum w polsce czyli muzeum polskiej piosenki oraz między innymi wieża piastowska zoo amfiteatr opolska katedra aleja gwiazd polskiej piosenki muzeum wsi opolskiej i wiele innych atrakcji nie wierzysz ?? to sprawdź w google

Gość gość parasolka
Wierzę piastowską mam w Cierzynie a aleję gwiazd mam w Wiśle i Miedzyzdrojach.Zadne Opole mnie nie interesuje .

obejrzyj cały ten powyższy filmik i daj łapke w góre lub dół Opole – miasto na prawach powiatu w południowo-zachodniej Polsce, na Nizinie Śląskiej, nad rzeką Odrą. Opole znane jest również jako „Stolica Polskiej Piosenki”. Wikipedia Powierzchnia: 96,55 km² Pogoda: 20 °C, wiatr zach., 8 km/h, wilgotność 43% Hotele: 3-gwiazdkowe za średnio 207 zł. Wyświetl hotele Województwo: Województwo opolskie Uczelnie i uniwersytety: Uniwersytet Opolski, Politechnika Opolska

Gość gość parasolka
W Cieszynie..siedziba piastów.

Gość gość parasolka
A po co mam to oglądać?Wolę góry.

15:27 w cieszynie siedziba piastów :D:D:D:D:D:D:D: przecież Opole jest pierwszym miastem założonym przez piastów kretynko ps obejrzyj cały ten filmik https://www.youtube.com/watch?v=kL0ZI56oaUo

Gość gość parasolka
Dam jesteś kretyn.Radze troche poczytać historii Ciesyna!

obejrzyj ten cały filmik to zmienisz zdanie o opolu ps i chcesz góry to prosze bardzo dam filmik gór tutaj prosze https://www.youtube.com/watch?v=HmZ6BYjWOMI

Gość gość parasolka
Sam jesteś kretyn.Radze troche poczytać historii Cieszyna!Browary zamkowe zaraz obok.

nie jestem kretynem ps a ten filmik o górach powyżej ci sie podoba ??? byłaś tam ???

Gość gość parasolka
Nie obchodzi mnie żadne Opole .Kocham beskidy ponad wszystko..a najbardziej okoloce Olzy i Piotrówki.

ps a ty poczytaj historie Namysłowa te twoje śmieszne pseudo browary zamkowe nie umywają sie do browaru Namysłow browar Namysłów to drugi po browarze Namysłów najstarszy browar w polsce

Gość gość parasolka
Jesli ja jestem kretynką to ty jesteś kretynem proste!Nie byłam..i nie chcę być.Kocham beskidy.

Browar Namysłów to drugi najstarszy browar w Polsce po browarze Lwówek i twoje śmieszne i żałosne browary zamkowe się nie używają do browaru Namysłów :D

Gość gość parasolka
Nie piję piwa wolę kawę.Odwal się.

Browar Namysłów to drugi najstarszy browar w Polsce po browarze Lwówek i twoje śmieszne i żałosne browary zamkowe się nie umywają do browaru Namysłów wpisz sobie w Google browar Namysłów bo nie mogę już wkleić bo treść została uznana za spam sr/am po/je/zdz/iro/kur/wo/bam

Ps czemu w góry opawskie nigdy się nie wybierzesz? Czemu pisałaś że nie byłam i nie chce być niby skąd wiesz że nie chcesz być skoro nigdy tam nie byłaś? Co tylko dlatego że są na Opolszczyźnie a gdyby te same góry by były koło Cieszyna to by nie były wg ciebie żałosne i byś chciała w nich być tak?

Ps i ty porównujesz Cieszyn do Opola :D haha przecież dla Opola Cieszyn to śmieszna i żałosna mała mieścina ps opole to miasto wojewódzkie które ma 127 tysięcy mieszkańców a Cieszyn to 37 tysięczne miasteczko powiatowe na Śląsku cieszyńskim w górach graniczy z czeskim cieszynem :D

Gość gość
Studiuje a raczej już kończę bo zaczynam niedługo 6 rok i myślę że lekarski w Opolu, Rzeszowie, Radomiu to jakieś nieporozumienie.

Gość gość
Czemu nieporozumienie? Dlaczego?

Czemu kierunek lekarski w Opolu Rzeszowie to nieporozumienie? Niby czemu?