Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 36lat i myślę o dziecku

Polecane posty

Gość gość

Mam już 8 latka i dopiero teraz znowu pojawił się u mnie instynkt macierzyński. Czy aby nie za późno?

Gość gość
Ja mam 31 i nie myslalam! Za kilka mc kolejne

Gość gość
Ja tez mam 36 lat i 3 letnie dziecko tez mysle o rodzenstwie dla syna :)

Gość gość
Tak wczesnie poczekaj do 50 albo 60 in vitro zrobisz

Gość gość
Ja mam córkę 8 letnią i za miesiąc rodzę drugie dziecko. Przez 5 lat po urodzeniu córki nie chciałam mieć kolejnego dziecka, później odezwał się instynkt i chciałam, ale długo nie mogłam zajść w ciążę, później poroniłam raz...Cieszę się jednak, że się udało i się zdecydowałam.

Gość gość
Wiek w sam raz i nie słuchaj pustych komentarzy. Póki kobieta młoda może rodzić. Dawaj, do roboty

Gość gość
Ja w tym wieku urodziłam pierwsze dziecko- Córkę, która teraz ma 1, 5 roku. Miała być jedynaczką jednak coraz częściej myślę o rodzeństwie dla Niej. Jest kochana, ale strasznie absorbująca. Nie wiem czy się jeszcze zdecyduję. Pozdrawiam serdecznie.

Gość gość
[14:15 Mam podobną historię tylko jeszcze drugiego dziecka nadal brak. Przez prawie 4 lata jak urodziłam pierwsze dziecko nie myślałam o drugim. Jak pomyślałam to nie mogłam jakoś zajść w ciążę. Jak już zaszłam to w drugim miesiącu poroniłam. I teraz nie wiem co dalej. Co z moim organizmem nie tak. Czy mam teraz czekać pół roku czy co. Czy jakieś badania wykonywać. Podłamana jestem tym wszystkim. Mam 36 lat w jesieni stuknie 37.

Gość gość
Dodam jeszcze że wcześniej nie miałam warunków na to by mieć dzieci. Długo byłam bez stałej pracy. A tak w ogóle to późno ślub wzięłam. Los mi długo oszczędzał wszystkiego w życiu.

Gość gość
gościu z 14:37 - ja nie robiłam żadnych badań po poronieniu. Właściwie w 3 miesiącu po zabiegu łyżeczkowania ponownie byłam w ciąży. Poradź się też gin co o tym myśli, wszędzie jednak piszą że bezpośrednio po poronieniu jest bardzo wysoka płodność. i nie zastanawiaj się tylko działaj. Z doświadczenia wiem, że instynkt macierzyński nie umiera, nie znam żadnej kobiety która by żałowała, że zdecydowała się na dziecko, natomiast znam wiele, które żałują że się jednak nie zdecydowały. Powodzenia!