Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy moja matka znęca sie nade mna psychicznie?

Polecane posty

Gość gość

Mam 20 lat Kaze mi pokazywac smsy i do kogo dzwonie , sprawdza kosz na smieci z podpaskami czy nie jestem w ciazy wyzywa mnie od najgorszych jak wychodze do znajomych to chce do telefonu ludzi z ktorymi jestem (ale siara) wmawia mi ze mam romans z jej kochankiem ktorego bym nie tknela kijem ostatnio mnie oplula i uderzyla nie pozwala mi sie myc po pracy mimo ze dokladam sie tlumaczy sie ze nie bede sie tluc po nocach dzwoni do mojego faceta gdzie jestem przylazi mi do pracy sprawdzic czy faktycznie tam poszlam Co mam robic wstydze sie prosic o pomoc a moze to ona powinna sie wstydzic czuje ze to sie moze zle skonczyc chodze poddenerwowana w pracy nie moge die skupic jestem agresywna i coraz mniej efektywna Czy mam prawo wystapic o zakaz zblizania? POMOCY

Gość gość
Loool jaka patola jak cię uderzy to jej oddaj i co z tego ze na coś ci nie pozwala to i tak to zrób jprdl postaw się a nie zgrywasz kopciuszka. A najlepiej to się wyprowadź w poizdu i tyle.

Gość gość
14 27 jak sie wyprowadze to bedzie za mna lazic do pracy ehhh wysiadam juz

Gość gość
Pozwij ją o nękanie, groźby, mobbing psychiczny, przemoc i co tam sobie jeszcze wymyślisz, dostanie zakaz zblizania się a jak trochę bardziej podramatyzujesz to moze ją usadzisz w mamrze. powodzenia ;*

Gość Miki5656
Upozoruj pobicie. Podrap się, porozrywaj sobie ubrania, weź kostkę mydła włóż w skarpetę i obij sobie plecy. Zacznij krzyczeć, żeby przestała Cię bić, tak żeby sąsiedzi słyszeli zadzwoń na policję... Będziesz mieć święty spokój i spokojne życie. Wtedy na pewno uzyskasz zakaz zbliżania się ... Jednak co Ci po zakazie jak będziecie mieszkać razem?

Gość gość
14:48 a jesli udowodni ze klamie i bekne za skladanie falszywych zeznań?

Gość gość
14:48 a jesli udowodni ze klamie i bekne za skladanie falszywych zeznań?

Gość gość
Miki5656 dziś Z tą kostka mydła to skuteczne? naprawdę?

Gość gość
wyprowadz się i zmien prace zatrzyj slady

Gość Miki5656
Podobno tak... Słyszałem o tym w jakimś programie kryminalnym. Bo niby sama nie obijesz sobie rękami pleców w ten sposób, że narobisz sobie siniaków... Musi, ktoś ci to zrobić..

Gość gość
uuuu kryminalnie się robi ;)

Gość gość
zerwij kontakt i zalatw to prawnie, bo za kilka lat bedziesz jej placic alimenty