Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Miriam Shaded jest chyba psychicznie chora

Polecane posty

Gość gość

Rozumiem ze mozna byc przeciwko przyjmowaniu uchodzcow sama tez nie jestem wielka zwolenniczka przyjmowania, ale Miriam shaded to chyba jakas obesje ma na punkcie Islamu, uchodzcow itp. Sama ma syryjskie pochodzenie a ciagle ujada na uchodzcow, jej rodakow, wszedzie widzi Islam i jakies spiski muzulmanskie paranoja... Ciekawe czy jak patrzy w niebo i widzi polksiezy to te mysli ze to spisek muzulmanow???

Gość gość
o tą wodę ci chodzi? lol

Gość gość
A ja Miriam kocham 😍 (mam nadzieje,że E tego nie czyta). Ona pochodzi z Syrii i mówi jak jest.ona jest chrzescijanka ale polscy muzułmanie maja podobne zdanie jak ona.

Gość gość
Tylko ci,ktorzy nigdy nie byli w Syrii albo nigdy nie żyli wśród muzułmanów maja odmienne zdanie jak np.nowoczesna czy po.

Gość gość
jest piękna, mądra, odważna, niesamowicie kobieca i seksowna <3 i mówi to kobieta :)

Gość 43 cm vv bicepsie
Zadufana w sobie wkòrwiająca ludzi ciapata kòrwa z tej shaded

obesje ma na punkcie Islamu, uchodzcow itp. Sama ma syryjskie p x sorry, ale w domu masz zdrowych wszystkich, piertolona rasistko? ona nie ma NIC do Syryjczyków, którzy nie wyznają zbrodniczej ideologii islamu i sama ich wpuszcza i pozwala się zaaklimatyzować dzieki własno-rodzinnie prowadzonej fundacji, więc o czy piertolenie? kto Cię nasłał?

Gość gość
Piękna kobieta! ❤️

Gość gość
Mądra i odważna kobieta [ a do tego piękna] nie boi się mówić prawdy o islamistach, ostrzega nas. Wielkie dzięki dla Niej.

Gość gość
Mówi prawdę. Kolejny "tolerancyjny" lewak, który uważa, że zamachy, ścinanie głów i gwałty są ok?

Gość gość
ciekawe czy lubi anal bez gumy?:)

Gość gość
tak, jestem tolrancyjna lewaczka, dlatego napisalam ze nie jestem zwolenniczka przyjmwoania uchodzcow :) Ale macie nasrana w glowach od tej propagandyu prawie jak Miriam ktora nie kupuje wody bo jest na niej... ksiezyc. W niebie noca pewnie tez nei patrz tylko zaslania okna grubymi kotarami. To juz sie nazywa choroba i obsesja.

Gość gość
moze chora psychicznie ale jest bardzo ładna

półksiężyc jest okultystycznym znakiem, ale jak każdy lewak (lewactwo ma swoje korzenie w oświeceniu lucyferycznym) będziesz jej pewnie wlewać tę wodę do gardła.

Gość gość
chcialbym zeby mi poskakala na kiju :)